HomeLIFE STYLE'Clarvazatorii'…mit sau realitate?

'Clarvazatorii'…mit sau realitate?

In aceasta mirifica seara (cand iti tremura sangele in tine daca nu stai cu o sursa de caldura prin preajma), tarandu-mi agale papucii prin casa, ma opresc in fata televizorului, unde mi-am pierdut vreo 15-20 de minute dar a meritat

Nu stiu de cand difuzeaza astia de la Kanal D emisiunea in sine, cu si despre clarvazatori, sau mai bine zis sarlatani…tot acelasi lucru. Am inteles ca indivizii trec prin niste probe..eliminari…zapaceli…concentrare maxima…in fine, cel mai bun castiga(cel mai bun la ce?).
Nu am vazut decat una din probe, care m-a fascinat la maxim… m-a facut sa apreciez acesti oameni cu har, sa-i inteleg si sa cred in ei…
Uitati proba: o cutie, o lada, destul de mica ce-i drept, dar in care a incaput totusi o persoana, o tipa mai exact ( contorsionista). Bun, plecand de la premiza ca un clarvazator stie tot ( de unde si numele), nu ar fi trebuit sa existe vreo problema in a ne spune ce  se ascunde in cutie. Dar… sa vedeti acolo pipaieli, scenarii fabuloase, vibratii si tehnici inalte. O doamna „clarvazatoare” ne spune asa: „vad o bijuterie…da o bijuterie care a fost purtata de o persoana importanta…si ce moarte a avut…da..lovita de o bila maaare, o greutate. Ok, ok, am inteles ca nu te pricepi, dar trebuie sa te faci de ras?

Cel mai tare in domeniu a fost un tanar, tot „clarvazator”, normal. El vedea un ghiveci…cu o floare, dar o floare de plastic, asa a simtit el vibratiile…mama lor de vibratii ( poate trecea un tren in momentul acela si na…a vazut un ghiveci omul), iar cand prezentatorul ii deschide cutia si tipa iese, tanarul zice speriat: oh my god!
Cred ca ar trebui sa-si mai curete din cand in cand „obiectivul” si sa stea si el acasa…sa mai ude ghiveciul acela cu flori de plastic, ca de asemenea sarlatani ne-am saturat cu totii. Dar intrebarea este: noi cum ne-am mai distra?

Totusi, emisiunile de duzina au devenit stresante, dar se pare ca sunt cerute. Nu?

Lillee Chiru

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns