HomeLIFE STYLEClaudiu Nergheș aka Loud Empire, fost concurent la X Factor, a lansat împreună cu N-Tone o super piesă! Vezi aici clipul „Unreachable”! (galerie foto)

Claudiu Nergheș aka Loud Empire, fost concurent la X Factor, a lansat împreună cu N-Tone o super piesă! Vezi aici clipul „Unreachable”! (galerie foto)

După experiența X Factor, unde a fost la un pas de galele live, Claudiu Nergheș aka Loud Empire a lansat împreună cu N-Tone o piesă nouă, însoțită de un clip: „Unreachable”.

„După experiență X Factor vă prezint „Unreachable”, o piesă de stare, făcută din dragul de a face muzică și nu pentru a fi comercială sau pentru a se încadra în tiparele românești. Cred că fiecare avem pe cineva sau ceva care ni se pare de neatins și spre care încercăm să ajungem”, a declarat Loud Empire.

Piesa „Unreachable” este produsă de N-Tone împreună cu Loud Empire, cel din urmă fiind responsabil și de versurile piesei. Mixul și masterul au fost realizate în studioul Stone Music. Clipul piesei este regizat și montat chiar N-Tone (Daniel Antonescu, pe numele său real).

„Am făcut piesa așa cum am simțit, și nu pentru a se incardra în tiparele românești. Eu sunt foarte încântat de rezultat, este exact ce mi-am dorit. Versurile și linia melodică au fost scrise de mine, iar N-Tone s-a ocupat de producție și de videoclip. Este o piesă de stare, în care cred că multe persoane se pot regăsi, pentru că fiecare , consider eu, avem o persoană sau un țel care ni se pare de neatins. A primit reacții pozitive din partea multor oameni, inclusiv unor oameni din domeniu”, a mai declarat Loud Empire.

„Unreachable” atinge un subiect în care mulți oameni se pot regăsi, artistul primind deja numeroase reacții mai mult decât pozitive în urma lansării videoclipului. Melodia vorbește despre dorința, atât de naturală în fiecare dintre noi, de a atinge ceea ce pare de neatins, reușind să se evidențieze în rândul melodiilor românești care aparțin aceluiași gen muzical tocmai prin subiectul ales, unul care vizează latura noastră emoțională, de suflet, și nu aspectele efemere și superficiale în care ne pierdem de multe ori și care au devenit atât de uzate în industria muzicală actuală.

Loud Empire e unul dintre cele mai promițătoare produse muzicale din ultima vreme de pe piața muzicală românească: piesă, clip, look – „Unreachable” e cool!

Îl puteți susține pe Loud Empire pe pagina lui, aici: https://www.facebook.com/LoudEmpire

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns