HomeALL MEDIAClaudiu Saftoiu isi doreste un nou concept pentru televiziunea TVR 3

Claudiu Saftoiu isi doreste un nou concept pentru televiziunea TVR 3

Claudiu Săftoiu, preşedinte-director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), a declarat, joi, că TVR 3 va avea din 6 decembrie un nou concept, va fi o expresie a mediului rural, a conservării spaţiului cultural, tradiţional, etnografic, dar şi de actualitate şi de societate rurală, scrie MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor SRTv, Claudiu Săftoiu a fost invitat joi la Buzău, la prima convenţie a Asociaţiei de Comunicaţii Electronice din România (ACER), prilej cu care a amintit operatorilor de cablu că preluarea televiziunilor din portofoliul TVR este în „regim must-carry” (obligatoriu la retransmisie pentru toţi cabliştii din România, n.r.).

Totodată, Claudiu Săftoiu a precizat că relaţia TVR cu operatorii prin cablu este foarte importantă, deoarece Societatea Română de Televiziune are 11 televiziuni – naţionale şi teritoriale -, care oferă un conţinut complet şi complex.

„Canalele TVR News, TVR 3 şi staţiile teritoriale întâmpină probleme de distribuţie pe cablu. De aceea, acolo unde puteţi, preluaţi şi transmisia acestora”, le-a transmis Claudiu Săftoiu operatorilor de cablu.

„Intenţionăm să promovăm TVR 3, care, din 6 decembrie, va avea un nou concept, o expresie a mediului rural, a conservării spaţiului cultural, tradiţional, etnografic, dar şi de actualitate şi de societate rurală. Şi acest lucru se va întâmpla fără costuri suplimentare, întrucât producţia va fi asigurată în continuare de studiourile teritoriale, TVR 3 neavând buget, conform Memorandumului de reeşalonare a datoriilor aprobat de Guvern în baza Programului de redresare economică”, a mai spus Claudiu Săftoiu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns