HomeLIFE STYLEClipurile pieselor de la Eurovision pe site-ul www.tvr.ro

Clipurile pieselor de la Eurovision pe site-ul www.tvr.ro

Clipurile celor 24 de concurenţi calificaţi la Selecţia Naţională Eurovision 2009 au fost publicate pe site-ul TVR si  vor fi difuzate pe canalele Televiziunii Române începând de luni, în perioada 19-24 ianuarie.

Astfel, pe TVR 1, de 4 ori pe zi, la 8.45, 11.45, 17.50 şi 0.30 clipurile celor 24 de potenţiali reprezentanţi ai României la Moscova vor fi dezvăluite rând pe rând. Tot pe TVR 1, concurenţii vor participa în direct, alternativ, în emisiunea „Miezul zilei”.

În aceeaşi perioadă, TVR 2 va difuza, zilnic, de la ora 9.55, toate cele 24 de videoclipuri (vor fi difuzate câte patru clipuri pe zi, aceleaşi ca pe TVR 1). În plus „Tonomatul DP 2” îi va avea invitaţi pe cei care se înfruntă în semifinalele din 27 şi 29 ianuarie.

Cele 24 de videoclipuri selectate pentru concursul Eurovision vor putea fi urmărite şi pe TVR Internaţional, TVR 3 şi TVR Info, unde vor fi difuzate pe mai multe tronsoane zilnice.

www.tvr.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns