HomeALL MEDIACNACNA a ajuns la o concluzie in cazul Dolce Sport – Euro 2016

CNA a ajuns la o concluzie in cazul Dolce Sport – Euro 2016

CNA a revocat decizia de sesizare a Consiliului Concurenţei privind nerespectarea de către Dolce a condiţiilor art.21 din Legea Audiovizualului care prevede că evenimentele importante (precum Euro 2016) pot fi difuzate în exclusivitate doar dacă difuzarea nu privează o parte importantă a publicului, noteaza Mediafax.

La propunerea membrului Valetin Jucan, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a revocat în şedinţa de marţi, 21 iunie, decizia luată în 14 iunie de sesizare a Consiliul Concurenţei, privind nerespectarea de către Dolce a condiţiile articolului 21 din Legea Audiovizualului care prevede că evenimentele importante (precum Euro 2016) pot fi difuzate în exclusivitate doar dacă difuzarea nu privează o parte importantă a publicului din România.

Jucan a solicitat rediscutarea acestui subiect. „Cred că ne-am grăbit şi nu am analizat toate documentele. Nu cred că e vorba de exclusivitate, fiindcă nu e vorba de o singură entitate care difuzează pe întreg teritoriul României”, a susţinut acesta.

„Dolce s-a calificat pentru pachetul pay-tv, iar Pro TV s-a calificat pentru free to air. Nu e o problemă de competitivitate între doi factori. Nu înţeleg ce ar trebui să vadă Consiliul Concurenţei. Mi se pare că pasăm acesta problemă spre o instituţie care are alte prerogative, iar eu nu văd cum ar putea să clarifice”, a mai declarat Jucan.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns