HomeALL MEDIACNA dă amenzi sau se joacă?

CNA dă amenzi sau se joacă?

Mai multe posturi de televiziune au fost amendate de CNA acum in timpul campaniei electorale . Printre acestea se numara B1, National TV, OTV, Realitatea tv si Antena 3.  Mai nou cei de la CNA vin doar cu sanctiuni ! Sa vedem un comunicat de la Consilul National al Audiovizualului trimis catre Antena 3.

somatie publica postului Antena 3. Prin difuzarea editiilor emisiunii In gura presei din perioada 14.10.2008 – 17.10.2008 si cea din data de 19.11.2008, radiodifuzorul a incalcat prevederile art. 42 (1) si (4) din Codul de reglementare a continutului audiovizual, privind dreptul persoanei la propria imagine, precum si folosirea de catre realizatorul emisiunii a unui limbaj injurios si violent; de asemenea, CNA a trimis postului Antena 1 o scrisoare de atentionare pentru difuzarea, in reluare la o ora accesibila tuturor categoriilor de public, a emisiunii In gura presei, sanctionata cu somatie publica.

In aceeasi sedinta publica, membrii Consiliului au respins plangerea prealabila formulata de S.C. Catavencu S.A. cu privire la Decizia C.N.A. nr.969/12.11.2008, (decizie de somare de intrare in legalitate a spotului „Corul Vanatorilor, realizat de revista Academia Catavencu).

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns