HomeLIFE STYLECNA în atenția incidentului din show-ului ''Dănutz SRL''

CNA în atenția incidentului din show-ului ''Dănutz SRL''

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) va analiza, în şedinţa de marţi, incidentul din emisiunea „Dănutz SRL”, în care Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf, a fost rănit cu un cuţit, în direct, în timpul unui moment de cascadorii, scrie Mediafax.

Potrivit lui Răsvan Popescu, preşedintele CNA, incidentul va fi analizat de către Consiliu „din perspectiva protecţiei minorilor”.

„O să discutăm în şedinţa de mâine (marţi, n.r.), din această perspectivă a protecţiei minorilor. Programarea în direct a unor asemenea emisiuni, în care anumite elemente prezintă un potenţial de risc, ar putea influenţa în mod negativ minorii”, a spus Răsvan Popescu.

Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf, a participat, duminică seară, la emisiunea „Dănutz SRL”, prezentată la TVR 1 de Dan Bittman, în cadrul căreia a fost rănit cu un cuţit, în direct, în timpul unui moment de cascadorii.

Dediu a fost provocat de Bittman să ia parte la o cascadorie alături de un aruncător de cuţite, astfel că muzicianul s-a aşezat în faţa unui placaj de lemn, cu un fruct pe cap. Cuţitul, însă, nu şi-a atins ţinta, rănindu-l pe muzician în creştetul capului.

„E în regulă, din fericire nu a fost decât o tăietură superficială, care a necesitat câteva copci, dar nu e nimic grav, care să-l deranjeze la orice altceva”, a declarat pentru MEDIAFAX Iulian Vrabete, basistul Holograf.

„Am fost invitaţi în emisiunea «Dănutz SRL», lucru normal, că doar colegul nostru o prezintă. Şi la un moment dat, într-un număr demonstrativ de arte marţiale, am fost invitaţi ca participanţi, neştiind ce vor face oamenii. Eram convinşi că e vorba de o glumă, de o joacă, nu am crezut că nişte profesionişti folosesc oameni din public (…). Ei şi-au făcut treaba, dar nu foarte bine”, a concluzionat Vrabete.

„Una peste alta, el nici nu a sesizat că a fost tăiat. A fost un accident nefericit”, a concluzionat el.

Dediu a fost dus, chiar în timpul emisiunii, la cabinetul medical al TVR, de unde a fost trimis apoi la spital. După o radiografie, rana acestuia a fost cusută.

Între timp, Bittman a rămas în platoul de filmare, unde a reuşit să termine emisiunea.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns