HomeLIFE STYLECNA nu a dat acceptul pentru televiziunea lui Andrei Gheorghe

CNA nu a dat acceptul pentru televiziunea lui Andrei Gheorghe

Consilul National al Audiovizualului a retras licenta pentru televiziunea de teleshopping Diamond TV, la care este actionar si Andrei Gheorghe.

Din cauza expirarii termenului de intrare in functiune a televiziunii, SC Diamond TV, care ii are ca actionari pe Andrei Gheorghe si Marian Constantin Constantinescu, acestia detinand parti egale de societate, firma a ramas fara licenta de functionare acordata de CNA.

Andrei Gheorghe a declarat ca „probabil o sa dizolvam si societatea”. Diamond TV a primit licenta audiovizuala prin satelit de la CNA pe 25 octombrie 2007.

Proiectul televiziunii a fost prezentat atunci in sedinta CNA de Marian Constantinescu, actionar al societatii Diamond TV SRL. El a spus ca postul va fi unul tematic, de teleshopping, care va vinde in principal bijuterii.

Televiziunea urma sa aiba sediul in Constanta, sa fie lansata cu o investitie de 700.000 de euro si sa emita la nivel national, 24 de ore din 24.

Sursa: Ziare.com

Stop!  Voteaza pentru Romania

Cine va castiga finala Uefa Champions League?

View Results

Loading ... Loading ...

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns