Connect with us

CNA

CNA: Radio ZU, amenda de 20.000 lei pentru „cazul Congo”

Published

on

CNA a amendat în şedinţa de joi Radio ZU cu 20.000 de lei, la a patra discuţie despre cazul de discriminare petrecut în emisiunea „Morning ZU” din 26 mai, când realizatorii acesteia au făcut afirmaţii jignitoare la adresa echipei de fotbal din Congo. Radio ZU a împlinit joi opt ani, informeaza Mediafax.  

După ce au discutat acest caz de trei ori (21 iunie şi reluare vot pe 7 iulie; 22 septembrie – rediscutare caz), fără a putea lua o decizie – deşi majoritatea membrilor au fost de părere că emisiunea merită o sancţiune – în şedinţa de joi, 29 septembrie, Consiliul a adoptat sancţionarea cu 20.000 de lei.

 

Acest lucru s-a întâmplat prin prin reluarea votului din şedinţa precentă în care niciuna dintre cele două amenzi propuse nu întrunise un număr minim de voturi (şase) pentru a fi adoptată.

Sancţiunile propuse au fost 50.000 de lei (propunerea lui Radu Herjeu) şi 20.000 de lei (Florin Gabrea). La reluarea votului, procedură aplicată în şedinţa de joi, în primele două tururi de vot propunerile au primit câte patru voturi (şedinţa desfăşurânduse în prezenţa cvorumului de opt membri), iar în al treilea tur, amenda mai mică a fost validată prin şase voturi: Florin Gabrea, Vasile Buda, Monica Gubernat, Gabriel Tufeanu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu.

 

Foto Credit: CNA

 

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

KANAL D, amendă maximă de la CNA pentru prea multă publicitate difuzată!

Published

on

Televiziunea Kanal D a mai primit o amendă maximă, de 200.000 de lei, de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, informeaza adevarul.ro .

Potrivit monitorizării realizate pentru perioada 1-30 noiembrie 2017, în intervalul orar 07.00–18.00, Kanal D a avut în total depăşiri de aproape trei ore (2 ore, 59 de minute şi 31 de secunde), depăşirea cea mai mare fiind de două minute şi 10 secunde. Pe 18 ianuarie, Kanal D a mai fost amendată cu 200.000 de lei de CNA pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, dar pentru intervalul orar 18.00–23.00. Pentru acel interval orar s-au constatat depăşiri de 3 ore, un minut şi 31 de secunde, iar depăşirea cea mai mare a fost de un minut şi 57 de secunde.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Doliu Naţional, în memoria Majestății Sale Regele Mihai I al României: 14, 15 și 16 decembrie 2017

Published

on

Ca urmare a Hotărârii Guvernului nr. 870 din 06.12.2017 prin care zilele de 14, 15 și 16 decembrie 2017 au fost declarate zile de doliu național pe teritoriul României în memoria Majestății Sale Regele Mihai I al României,

 

Consiliul Național al Audiovizualului reamintește posturilor de radio și de televiziune obligația de a-și adapta programele în mod corespunzător.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

CNA

CNA a aprobat schimbarea denumirilor şi a siglelor posturilor TV din grupul PRO! Acasă TV devine PRO 2!

Published

on

La solicitarea PRO TV SRL, CNA  a aprobat modificările cerute, mai exact schimbarea denumirilor posturilor de televiziune Acasă TV, Acasă Gold şi Sport.ro, dar şi a siglelor.

 

Solicitarea inregistrata la CNA S.C. PRO TV SRL – modificări licenţe audiovizuale Pro TV Bucureşti (satelit şi reţele de comunicaţii electronice), Acasă TV, Acasă Gold, Sport.ro, Pro Cinema, Pro TV Internaţional, Pro TV Alba Iulia, Arad, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Tg. Mureş şi Timişoara –  prin reţele de comunicaţii electronice.

 

Potrivit Paginademedia.ro, postul de televiziune Acasa TV devine PRO 2, Sport.ro devine PRO X, iar Acasa Gold se transforma in PRO GOLD. 

In plus, Sigla Pro TV se va schimba, urmand sa dispara cele trei linii de sub numele postului si sa apara un punct intre Pro si TV. Punctul va fi prezent in toate siglele posturilor din grupul media. Se va schimba si sigla Pro Cinema, post care, asemenea tuturor celorlalte canale, isi va pastra tematica.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending