HomeALL MEDIACNA va organiza, în 2015, reuniunea principalului organism în audiovizual din Europa, EPRA

CNA va organiza, în 2015, reuniunea principalului organism în audiovizual din Europa, EPRA

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) va organiza, în 2015, la Bucureşti, reuniunea European Platform of Regulatory Authorities (EPRA), fiind pentru prima dată când cel mai important organism de reglementare în audiovizual la nivel european se va întâlni în România, scrie MEDIAFAX.

Organizarea reuniunii EPRA (European Platform of Regulatory Authorities – Platforma Europeană a Autorităţilor de Reglementare), în anul 2015, în România, a fost aprobată de membrii CNA, în şedinţa de marţi a Consiliului.

Cel mai probabil, reuniunea EPRA se va desfăşura la Bucureşti în octombrie 2015. Este de aşteptat ca la reuniunea EPRA de la Bucureşti să participe în jur de 150 de persoane, din partea autorităţilor de reglementare în audiovizual europene şi non-europene.

European Platform of Regulatory Authorities (EPRA) a fost înfiinţată în anul 1995, la Malta, şi este în prezent cel mai important organism de reglementare din audiovizual la nivel european, neavând însă statut juridic. EPRA organizează întâlniri bianuale, care au loc de obicei în lunile mai şi octombrie, în diferite ţări. În cadrul acestor întâlniri sunt abordate diverse aspecte ale legislaţiei audiovizuale.

Din EPRA fac parte în prezent 52 de autorităţi de reglementare europene şi non-europene.

Consiliul Naţional al Audiovizualului din România face parte din EPRA din anul 2002.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns