HomeALL MEDIACNA va trebui sa plateasca 2.500 lei, in urma pierderii procesului impotriva unei persoane fizice

CNA va trebui sa plateasca 2.500 lei, in urma pierderii procesului impotriva unei persoane fizice

In data de 6 iunie 2012, Denisa Gabriela Bogdan a dat in judecata CNA (Consiliul National al Audiovizualului), pentru ca nu i-a fost acordat dreptul la replica la postul Mix TV din Brasov, potrivit Mediafax

Denisa Gabriela Bogdan a dat in judecata CNA, dupa ce institutia a respins solicitarea acesteia de a avea dreptul la replica la emisiunea „Momentul Adevarului” difuzata de postul Mix TV din Brasov.

Curtea de Apel din Brasov a acceptat cererea formulata de Denisa Gabriela Bogdan in contradictoriu cu CNA si mai mult de atat a obligat Consiliul sa plateasca reclamantei toate cheltuielile de judecata, acestea ridicandu-se la suma de 2.5oo lei.

Consiliul National al Audiovizualului a atacat decizia, dar recursul a fost pierdut definitiv, potrivit informatiilor prezentate in sedinta de marti a CNA.

Tot in cadrul aceleiasi sedinte CNA a luat decizia de a obliga postul Mix TV sa ii acorde pana la sfarsitul anului dreptul la replica Denisei Gabriela Bogdan. Aceasta decizie a fost luata la propunerea presedintelui Laura Georgescu, cu unanimitate de voturi.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns