HomeALL MEDIACofondatorul Youtube a fost dat in judecata de Kim Kardashian si Kanye West

Cofondatorul Youtube a fost dat in judecata de Kim Kardashian si Kanye West

Kim Kardashian si Kanye West l-au dat in judecata pe Chad Hurley, cofondatorul site-ului YouTube, pentru publicarea pe un site de partajare de materiale video a unei inregistrari neautorizate cu imagini de la logodna celor doi, scrie Mediafax.

In reclamatia depusa la tribunal se arata ca Chad Hurley, cofondatorul YouTube, nu a fost invitat la logodna de pe 21 octombrie, care a avut loc la AT&T Park din San Francisco, dar i s-a permis sa ramana deoarece a semnat un acord ce prevedea sa nu posteze nicio inregistrare video de la eveniment.

Pe de alta parte, Kanye West a permis televiziunii E! Entertainment, gazda reality-show-ului „Keeping Up With the Kardashians”, sa inregistreze evenimentul pentru o difuzare ulterioara pe post.

Chad Hurley a postat pe noul sau site MixBit o inregistrare video neclara in care Kanye West o cere in casatorie pe Kim Kardashian in acordurile muzicale ale unei orchestre. In materialul video mai apar imagini de la petrecerea ce a urmat dupa aceea, cu membrii familiei Kardashian si cu invitatii care toasteaza in cinstea logodnicilor.

Nu se cunoaste valoarea daunelor pe care le pretind cei doi de la cofondatorul YouTube si de la compania sa, Avos Systems Inc.

Kanye West a cerut-o in casatorie pe Kim Kardashian pe 21 octombrie, in ziua in care aceasta a implinit 33 de ani.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns