HomeTELEVIZIUNESerialeColumbel Irineanu se interneaza joi seara in “Spitalul de dementa” la Pro TV

Columbel Irineanu se interneaza joi seara in “Spitalul de dementa” la Pro TV

Joi seara, de la ora 21:30, in ultima editie din acest sezon a serialului “Spitalul de dementa” de la ProTv, intreg personalul este pus pe jar de aparitia celui mai important pacient din istorie a spitalului trasnit: nimeni altul decat Columbel Irineanu, care sufera de o problema digestiva serioasa: este extrem de balonat!

Cand pacientii afla ca la numai cativa metri de ei este internat Columbel, om cu stare, se aduna toti intr-o coada mare la usa salonului sau ca sa primeasca de la acesta un ajutor in preajma sarbatorilor. Toata lumea ramane cu buza umflata insa cand il vede pe Columbel vindecat si plecand cu Lili Stripu (Andreea Doinea), pacienta careia ii pacane sanul din cauza implantului gresit cu silicon sanitar. Bolnavii il intreaba, dezamagiti, pe bogatas: “Da’ noua nu ne dati nimic?”, iar raspunsul ii lasa fara replica: “Va dau”, spune Columbel, “dar la urmatoarea constipatie”.
Cum primul sezon din “Spitalul de dementa” ajunge la final, publicul va afla joi seara, in premiera, si motivul pentru care cel de-al doilea sezon va debuta in forta anul viitor: dupa 15 ani, conducerea spitalului va fi destituita din cauza incompetentei, iar lupta pentru ocuparea locului de director se anunta a fi acerba pentru ca toata lumea si-l doreste, inclusiv femeia de serviciu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns