HomeMAGAZINFilm,,Comoara Natională”, un film de top la Prima TV

,,Comoara Natională”, un film de top la Prima TV

Sâmbătă, 8 mai, Prima TV v-a propus unul dintre cele mai bune filme ale tuturor timpurilor. ,,Comoara Natională”, un blockbuster marca Disney, o aventură palpitantă, care v-a purtat de la Arhivele Naţionale până la catacombele din New York City.

Nicolas Cage, laureat al premiului Oscar, a interpretat rolul lui Benjamin Franklin Gates, un bărbat care şi-a petrecut toată viaţa încercând să descopere o comoară. Este vorba de tezaurul Templierilor, care se credea că ar fi fost ascuns în America. De şase generaţii, familia Gates a incearcat să o descopere folosindu-se de indiciile lăsate de Părinţii Fondatori ai Americii.
Producţia Disney a fost urmărită de un număr mare de telespectatori. Conform datelor furnizate de GfK România S.R.L., copyright ARMADATA S.R.L., şi prelucrate de Departamentul Research Prima TV, filmul ,,Comoara Natională” a înregistrat o medie de audienţă de 3,4 puncte de rating şi 11,3 procente cotă de piaţă, pozitionand Prima TV pe locul doi în topul audienţelor, în target-ul 18-49 Urban cu guests.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns