HomeALL MEDIAProiecteComunicat de finalizare a cursului de calificare pentru meseria de lacatus mecanic prestari servicii

Comunicat de finalizare a cursului de calificare pentru meseria de lacatus mecanic prestari servicii

Universitatea Politehnica din București derulează, în perioada iunie 2011 – aprilie 2013, în parteneriat cu Solid Consult Time SRL, proiectul „Calificarea angajatilor din industrie si servicii – un pas inainte pentru rezolvarea crizei economice”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa Prioritară 2 – „Corelarea învățării pe tot parcursul vieții cu piața muncii”, Domeniul Major de Intervenție 2.3 – „Acces și participare la formare profesională continuă”.


Universitatea Politehnica din București in parteneriat cu SC Solid Consult Time SRL anunta finalizarea cursului de Calificare pentru meseria de “Lacatus mecanic prestari servicii”, Cod COR 7214.2.7, nivel 2 de calificare. Participarea la acest curs a fost GRATUITA si s-a adresat persoanelor angajate din regiunea Bucuresti-Ilfov.
Cursul s-a desfasurat in perioada 5.06.2012 – 20.11.2012 la S.C. Afriso Euro-Index SA si la Universitatea Politehnica din Bucuresti si a fost sustinut de catre domnul Predescu Adrian si domnul Cerbu Narcis, reputati profesori in acest domeniu.
Examenul a avut loc la data 21 noiembrie 2012, la SC Afriso Euro-Index SA, Bulevardul Tudor Vladimirescu, nr. 45A, sector 5, Bucuresti. Evaluarea s-a desfasurat fara probleme, conform metodologiei in vigoare.
La examen au participat toti cei 28 de cursanti si a fost structurat in doua etape:

  • proba teoretica (scrisa), care a constat in test grila;
  • proba practica, care a presupus aplicatii practice individuale.

In urma evaluarii, gradul de promovabilitate a fost de 100%, cursantii obtinand rezultate bune, dupa cum urmeaza:
71.42% dintre cursanti au obtinut note cuprinse intre 9.5 – 9.75;
28.57% dintre cursanti au obtinut nota 10.
Prin urmare, toti absolventii cursului vor primi subventii si diplome de participare, urmand ca, ulterior, sa intre in posesia certificatelor de calificare.

Echipa proiectului
„Calificarea angajatilor din industrie si servicii – un pas inainte pentru rezolvarea crizei economice”

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns