HomeALL MEDIAConcedieri in masă la N24 -efectele crizei economice globale vizibile şi in media românească (Ştiri sau nu mai şti)

Concedieri in masă la N24 -efectele crizei economice globale vizibile şi in media românească (Ştiri sau nu mai şti)

Postul de stiri N24 ii va concedia pe Bogdan Gamalet, Dana Maxim si Doru Braia din cauza ca acesta va fi reformatat si va merge pe productii inregistrate din cauza crizei financiare mondiale.

Alti ziaristi vor fi redistribuiti la National TV, post detinut de fratii Micula, in timp ce o parte vor fi concediati, anunta Pagina Media.
„Cauzele tin de piata de publicitate si de contextul crizei economice. Nu am facut-o cu bucurie. Plus ca pe nisa posturilor de stiri este concurenta foarte puternica, iar un canal de news este foarte costisitor”, a declarat Mihai Dumitrescu, director de marketing si comunicare al Centrului National Media

Dumitrescu admite situatia financiara in pierdere a postului: „Da, este pe minus, ca toate programele de stiri din Romania. Plecarile ziaristilor se vor face treptat, pana in luna februarie, cand se preconizeaza reorientarea canalului ca un post cu programe mai mult inregistrate si cu stiri mai putine si maiscurte”.
In noul format al canalului, N24 va ramane un post de stiri, insa grila va contine mai mult productii gen ancheta, reportaj si documentare. Mare parte dintre acestea vor fi cumparate. Vor fi mai putine interventii in direct, buletine de stiri mai scurte si doua jurnale principale.

Ca urmare, o parte din reporterii si redactorii N24 va fi mutata la National TV, postul generalist din Centrul National Media, iar altii vor fi concediati.
Bogdan Gamalet prezinta emisiunea Cauza si efect si jurnalele importante ale serii, impreuna cu Dana Maxim. Doru Braia este realizatorul programului Talk-shoc.
www.paginademedia.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
  • national tv si n24 in situatia actuala = spalare de bani

Lasă un răspuns