HomeALL MEDIAConcedieri la OTV. Dan Diaconescu ”strânge cureaua”

Concedieri la OTV. Dan Diaconescu ”strânge cureaua”

Chiar daca Dan Diaconescu se lauda saptamana trecuta ca este foarte bogat, acum nu are bani sa plateasca salariile angajatilor !

Postul OTV va disponibiliza, pe 15 februarie, zece angajati, pe motiv ca, din cauza problemelor financiare, patronatul doreste o restrangere a echipei in vederea realizarii unor economii, a declarat, reprezentantul postului, Doru Iuga.

„Este vorba de un producator, un operator crawl, patru soferi si patru operatori din departamentul Stiri. Motivul este ca sunt reale probleme cu banii”, a declarat Iuga, director de programe al OTV, pentru NewsIn.

Iuga a mai spus ca in nici doua saptamani OTV a primit amezi de 10.000 de euro de la CNA, insa ca nu acesta ar fi motivul concedierilor.

„Am incasat in nici doua saptamani amenzi de 10.000 de euro de la CNA, dar nu asta este motivul. Trebuie sa ne mai restrangem si am primit directiva de la patronat sa desfiintez niste posturi. Nu sunt multe, insa nu stiu cum se vor descurca cei care raman, care vor trebui sa faca si munca celor disponibilizati”, a completat Doru Iuga.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments

Lasă un răspuns