HomeALL MEDIAConcert Bonobo LIVE Band la Bucuresti

Concert Bonobo LIVE Band la Bucuresti

Dupa ce a venit de trei ori in Romania, ultima oara in decembrie anul trecut, in cadrul unui eveniment care a umplut o hala pana la refuz, Simon Green aka Bonobo revine in Romania. De data aceasta, Bonobo se intoarce pentru un concert LIVE.

Proiectul Bonobo LIVE inseamna dorinta lui Simon Green de a avansa din punct de vedere muzical la un nou nivel, si anume de a trece de la DJ seturi la adevarate concerte sustinute alaturi de o orchestra. Atat publicul, cat si criticii, au reactionat pozitiv la aceasta initiativa, Bonobo Live Band reusind sa stranga foarte multi oameni atat in cluburi cat si la festivalurile din intreaga lume.

Concertul de la Bucuresti vine in contextul in care noul album Bonobo, Black Sands, a fost lansat pe piata luna aceasta, reprezentand un nou succes pentru artistul englez. Astfel, publicul roman va avea sansa de a auzi in premiera piese de pe acest album in varianta live, intr-un concert memorabil.
Concertul, organizat de FLAMA, va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti pe 4 iunie.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns