HomeALL MEDIAConcert extraordinar Ştefan Bănică – Super Love – la Pro Cinema

Concert extraordinar Ştefan Bănică – Super Love – la Pro Cinema

Muzica de cea mai buna calitate, spectacol de lumini si efecte grafice, invitati de marca si un public in delir, care asteapta, an de an, un eveniment muzical devenit deja traditie – “Concertul extraordinar Stefan Banica Super Love”, pe care artistul l-a sustinut in preajma sarbatorilor de iarna la Sala Polivalenta si pe care telespectatorii Pro Cinema il pot urmari in prima zi a noului an incepind cu ora 20:00.

De fiecare data acelasi, insa mereu surpinzator, Stefan Banica a reusit si prin acest concert sa aduca elemente inedite, alaturi de aceeasi atmosfera calda cu care fanii sau au fost obisnuiti an de an.

Un show complet si spectaculos, pregatit in amanunt de o echipa de profesionisti in arta spectacolului, concertul din acest an a adus, in afara de piesele noi de pe cel mai recent album, „Super-Love” si hiturile binecunoscute, care au ridicat in fiecare an sala in picioare.

Artistul care a inregistrat adevarate recorduri pentru Romania – 7 concerte consecutive sold-out (cu peste 30.000 de oameni care au achizitionat bilete), Stefan Banica pune in scena si de aceasta data un spectacol exploziv, numai bun de savurat in prima zi a unui nou an.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

Latest comment

Lasă un răspuns