HomeALL MEDIAConcert Madonna: Energie, provocare si uimire

Concert Madonna: Energie, provocare si uimire

Dintr-un Porsche rosu coboara un cocalar stilat. Trage o flegma si nu intelege cum gaborul are tupeul sa-I spuna lui, posesor de bilet VIP la concertul anului, ca nu poate sa-si parcheze masina unde are chef. Isi ia buzata de mana si pleaca. Politistul ramane prost.

În zona “defavorizata”, pe Gazob B, lumea se inghesuie si miroase a transpiratie.Sunt si multi cocalari …din clasa nerafinata..cu burti la vedere si slapi.Au jetoane si dau din coate sa prinda un hotdog. O gagica scoate din gentuta ei delicata, cu lant auriu, un pachet de seminte.Se aseaza in fund pe iarba si scuipa bomboanele agricole cu mare precizie.

Am in fata o scoarta de copac.Ma imping mai la dreapta.”Du-te-n p…. mătii”, vine răspunsul prompt. Stau cuminte pe loc şi fixez un ecran..mai tarziu imi dau seama ca si asta a fost o clapa.

Incepe sa mixeze DJ-ul,iar dupa 10 minute multimea incepe sa-si verse plamanii din cauza prafului. Scot o batista de hartie si o tin la gura. Se anunta o noapte palpitanta…

Pauza de respiratie.Diva intarzie.Ecranul e negru.Pe scorbura urca niste furnici.Sunt imbrancita din toate partile,dar intru in panica de-abia atunci cand nu reusesc sa vad o afurisita de toaleta ecologica.  Degeaba o vedeam…era mult prea periculos ,fizic si psihic, sa razbati pana la ea, sa ajungi in fata usii, sa o deschizi, sa te asezi pe WC, sa te usurezi, sa iesi…..

Imi incordez fesele si nu ma gandesc decat la Madonna…si ea apare. O aud, imi bate inima, oamenii tipa, vecinii sufla in fluierele …o caut..vreau s-o vad..incerc..ma rudic pe varfuri, imi atintesc privirea la ecrane ..NIMIC. Efecte de lumina..nici picior sau cizma de diva mondiala.Si in cele doua ore de show, am zarit-o de trei ori..în treacăt, pe ecrane, printre huiduieli…

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns