HomeLIFE STYLEConcert Melotron – Bucueresti 24 ianuarie 2009, Club Spice

Concert Melotron – Bucueresti 24 ianuarie 2009, Club Spice

melotron_promo2007_01NEMTII DE LA MELOTRON INCING ATMOSFERA IN SPICE CLUB pe 24 ianuarie 2009, de la ora 23:00 :: Un eveniment Viva Music, sub marca ELECTRONIK.
O noapte cu bpm maxim si rafinament synthpop in Spice Club pe 24 ianuarie 2009 incepand cu ora 23:00.

Formatia germana MELOTRON (futurepop/synthpop, 11 ani de activitate), demni precursori ai curentului care a creat boom-urile Frozen Plasma, Diorama si Schiller, vor prezenta pentru prima data in Romania un show exceptional, in care masura este data de imnuri electro si schimbari bruste de ritm cardiac.

MELOTRON sunt: Andy Kruger, Edgar Slatnow si Kay Hilderbrandt. Andy Kruger, cunoscut si sub numele de DJ AndyK, este unul din cei mai apreciati DJ berlinezi. Discografia MELOTRON include albumele ‘Mordwerk’, ,Fortschritt’, ,Weltfrieden’, ,Sternenstaub’, ,Cliche’, si ‘Propaganda’ (2007). Baietii lucreaza acum la un nou album si este aproape sigur ca fanii din Romania vor avea ocazia sa asculte in premiera piese care nu au fost inca lansate!

Concertul Melotron se propune ca un prim pas in networkingul international de clubbing si face parte din proiectul Electronik de la Viva Music.
Biletele costa 50 ron si se pot cumpara online pe www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro si in reteaua magazinelor Diverta.

„Melotron inseamna muzica electronica romantica pentru oameni cu gusturi deosebite”. – Andy Kruger, Melotron

DESPRE MELOTRON
Am putea spune ca synthpop-ul a renascut cand trei tineri s-au intalnit la o reuniune a fanclub-ului Depeche Mode intr-un orasel din estul industrializat al Germaniei. Insufletiti de aceeasi pasiune pentru muzica, cei trei, ale caror voci inca nu se maturizasera, aveau sa puna bazele MELOTRON (futurepop/synthpop, 11 ani de activitate), grupul-portavoce al genului din Germania.

Muzica gandita ca adrenalina si schimbari bruste ale ritmului cardiac, versurile 99% in limba germana (despre care membrii MELOTRON spun ca este singura care poate surprinde ritm si temperanta), dar si conceptul de evolutie care nu-si uita radacinile sunt numai cateva din ingredientele celui mai bun export muzical din Germania de dupa 2000. Fiecare melodie MELOTRON este un imn electro si, ascultandu-i live, te convingi cu usurinta ca synthpop-ul este intr-adevar genul muzical in care granitele exista numai pentru a fi depasite.

MELOTRON au la activ 6 albume, o colaborare de top 10 cu In Strict Confidence (pe care ii puteti vedea la First Romanian Darkfest – www.darkwave.ro, organizat de Viva Music si Kompas Events pe 14 februarie 2009, in Club Fabrica) si 5 ani de prezenta ca headliner pe scena celor mai mari festivaluri electro/goth/industrial din lume, Wave Gothic Treffen si M’era Luna (aproximativ 200 trupe concerteaza in fiecare an in cadrul fiecarui festival).

Discografie: ‘Morderwerk’ (1999), ‘Fortschritt’ (2000), ‘Weltfrieden’ (2002), ‘Sternenstaub’ (2003), ‘Cliche’ (2005), ‘Propaganda’ (2007). Acum Melotron lucreaza la un nou album, iar fanii din Romania vor avea, probabil, unica sansa de a asculta melodii in prima auditie in Spice Club pe 24 ianuarie!

Single-uri: ‘Dein Meister’ (1998), ‘Der blaue Planet’ (1999), ‘Kindertraum V1’ (1999), ‘Kindertraum V2’ (1999), ‘DJ Traum’ (1999), ‘Tanz mit dem Teufel’ (2000), ‘E.P. Sode 3’ (2000), ‘Bruder’ (2001), ‘Gib mir Alles’ (2002), ‘Folge mir ins Licht’ (2003), ‘Kein Problem’ (2003), ‘Wenn wir wollten’ (2005), ‘Das Herz’ (2007).

viviana@vivamusic.ro
office@vivamusic.ro
http://www.vivamusic.ro

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns