HomeMAGAZINEvenimenteConcertul BAD BOYS BLUE & CLASS asteptat cu interes: in vanzare ultimele bilete

Concertul BAD BOYS BLUE & CLASS asteptat cu interes: in vanzare ultimele bilete

Odata cu apropierea concertului BAD BOYS BLUE s-a inregistrat o crestere semnificativa a cererii de bilete, semn ca bucurestenii asteapta cu interes intalnirea cu vedetele disco ale anilor ’’80. Cu mai putin de doua saptamani inaintea concertului de la Cinema Patria organizatorii pun in vanzare ultimele bilete din categoriile 2 (150 lei) si 3 (100 lei). Biletele VIP sunt deja epuizate.

 

BAD BOYS BLUE  trupa simbol a pop dance-ului anilor ‘80 concerteaza la Bucuresti pe 15 februarie, intr-un show dedicat Zilei Indragostiţilor. Vei canta alaturi de ei toate melodiile care ţi-au insoţit adolescenţa: „You’re a Woman”, „Pretty Young Girl”, „I Wanna Hear Your Heartbeat” sau „Come Back and Stay”. Le-ai fredonat hiturile, ai dansat pe muzica lor si tot alaturi de ei ai cunoscut fiorii primei iubiri. Acum ai ocazia sa ii vezi live, intr-un spectacol electrizant ce va reaprinde flacara epocii disco-dance.

 

CLASS, trupa simbolul ce a pus bazele acestui curent in Romania, la mijlocul anilor “90, va intregi regalul muzical. Adevarat trend-setter in muzica autohtona, CLASS si-a inceput cariera la mijlocul anilor “90, si-a legat numele de Scoala Vedetelor, de nenumarate hituri, printre care se numara “A dui, doina,” “Raspuns” si “Luna mi-a zambit.”

 

 

Pentru concertul BAD BOYS BLUE & CLASS mai sunt in vanzare 3 categorii de bilete:

 

Categoria I – 200 RON

Categoria II – 150 RON

Categoria III – 100 RON

 

Biletele pentru regalul anilor 80, gazduit de Cinema Patria pe 15 februarie 2013 sunt disponibile in toata reţeaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.rowww.bilete.ro,www.myticket.ro

 

 

Bad Boys Blue a luat fiinţa in 1984 in orasul german Koln, la iniţiativa producatorului Tony Hendrik si a soţiei acestuia, Karin Van Harren. Trupa a pornit la drum in formula de trio  (Andrew Thomas, John McInerney si Trevor Taylor – voce) si in scurt timp a inregistrat primul success la nivel European, cu piesa “You’re A Woman.” Urmatorul hit, Come Back And Stay (1987) l-a consacrat pe John McInerney in postura de vocalist, fapt ce a si condus la desparţirea de Travor Taylor.

 

Odata cu apropierea anilor 90 trupa a devenit un adevarat fenomen in toata Europa de Est, piesele lor fiind adevarate melodii simbol, in randul a generaţii intregi de tineri. In anii premergatorii schimbarii mileniului formaţia a trecut prin cateva schimbari de componenţa. Toate formulele au fost insa construite in jurul lui John McInerney, personajul cheie al trupei, iar slagarele au continuat sa curga: „Lovers In The Sand”, „Kisses And Tears”, „Kiss You All Over Baby”, „Queen Of Hearts” etc.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns