HomeMAGAZINEvenimenteConcertul BZN de la Constanta a fost anulat!

Concertul BZN de la Constanta a fost anulat!

Din motive de ordin logistic, concertul cu BZN ce trebuia sa aiba loc pe 2 decembrie la Sala Sporturilor din Constanta a fost anulat!

Una calda, una rece pentru fanii celebrei formatii. In timp ce fanii din Bucuresti se pregatesc de concert, ceilalti din Constanta afla acum ca idolii lor nu mai pot concerta la Sala Sporturilor. „Ne cerem scuze tuturor fanilor pentru eventualele neplaceri create si le promitem ca vom incerca sa gasim o solutie pentru ca acest spectacol sa aiba loc in viitorul apropiat, chiar cu riscul schimbarii locatiei” – Sorin Sararu, Project Events.

Recupereaza-ti banii sau schimba biletele!

Daca ai cumparat bilete pentru concertul BZN de la Constanta, iti poti recupera banii in perioada 3 decembrie 2012 – 3 februarie 2013, de la casa de bilete de unde au fost cumparate. Trebuie doar sa mergi la magazinul respectiv, sa prezinti biletele intacte si valide si astfel iti vei putea recupera banii. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului/biletelor, fara alte comisioane sau servicii. Fanii au la dispozitie si o a doua varianta, in care pot schimba biletele pentru spectacolul de la Constanta cu bilete pentru spectacolul de la Bucuresti.

Fanii care detin deja bilete pentru concertul de la Bucuresti, programat pentru 6 decembrie la Sala Palatului, pot sta linistiti deoarece in cazul acestui concert nu a survenit nicio modificare! Concertul va avea loc la data programata, ba chiar mai mult de atat: se prefigureaza a fi un concert de zile mari. Pe langa hiturile deja consacrate, cei de la BZN vor canta si piese specifice sarbatorilor de iarna: „Gingle Bells”, „I’m Dreaming of a White Christmas”, „Let it Snow”…

   Cei care nu vor sa rateze show-ul de la Bucuresti al olandezilor ar trebui sa se grabeasca si sa-si rezerve un loc in sala deoarece nu mai sunt multe bilete disponibile. Biletele se gasesc in urmatoarele puncte: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Sala Palatului, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul National al Copiilor, Magazinele Vodafone, Germanos, Magazinele Domo, dar si din Oficiile Postei Romane semnalizate cu bilete.ro. Online, acestea se pot achizitiona de pe www.Biletoo.ro, www.BLT.ro, www.MyTicket.ro, www.Bilete.ro, www.Eventim.ro.

http://www.youtube.com/watch?v=I-OMPZSarNU

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns