HomeLIFE STYLEConcertul de Crăciun al lui Ştefan Bănica va fi difuzat in seara de Ajun la ProTv

Concertul de Crăciun al lui Ştefan Bănica va fi difuzat in seara de Ajun la ProTv

Cum se intampla de 8 ani, Mos Craciun vine la telespectatorii Pro Tv pe acordurile muzicii lui Stefan Banica. In Ajun, pe 24 decembrie, de la ora 23.00, Pro Tv aduce telespectatorilor sai traditionalul si explozivul „Concert Extraordinar de Craciun” sustinut de Stefan Banica la Sala Palatului din Bucuresti.stefan banica Muzica live, lumini, ecrane, efecte grafice, invitati de marca, dans si interpretarea de exceptie a lui Stefan fac din concertele traditionale de Craciun un eveniment mult asteptat si savurat din plin atat de spectatorii prezenti live la concert, cat si de telespectatorii Pro Tv, in seara de Ajun.

Cu un show complet, desprins parca de pe o scena celebra din Las Vegas, pregatit in amanunt de o echipa de profesionisti in arta spectacolului, Stefan Banica vine mereu cu elemente inedite, spectaculoase si speciale in fiecare an.

Piese noi inserate pe ultimul sau album de „Colinde” printre care se numara si deja fredonatul „Ho Ho Ho, care este coloana sonora a primei comedii romanesti de Craciun, „Doar odata-i Craciunul”, „O, brad frumos” sau alte piese mult iubite de fani sunt doar cateva dintre motivele de bucurie ale celor care-si dau intalnire cu Stefan Banica in seara de Ajun, la Pro Tv.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns