HomeMAGAZINEvenimenteConcertul Lady Gaga la Bucureşti de pe 16 august, mutat în Piaţa Constituţiei

Concertul Lady Gaga la Bucureşti de pe 16 august, mutat în Piaţa Constituţiei

Concertul pe care cântăreaţa Lady Gaga îl va susţine, pe 16 august, la Bucureşti, care fusese programat iniţial pe Arena Naţională, a fost mutat în Piaţa Constituţiei, informează organizatorii, Live Nation şi Emagic.

„Decizia a fost luată din considerente de ordin logistic, pregătirea producţiei necesitând mult mai mult timp decât cel preconizat iniţial, fapt care ar fi afectat meciul de fotbal FC Dinamo – FC Barcelona, programat cu doar câteva zile înainte de concert”, spun organizatorii.

Set-up-ul evenimentului va include locuri în tribune, acestea fiind adaptate la categoriile de bilete vândute deja pentru Arena Naţională, şi renumerotate corespunzător. Se vor păstra categoriile de preţ anunţate iniţial pentru biletele cu loc, acestea urmând a fi însă dispuse mai apoape de scenă, având o vizibilitate optimă. Nici pe gazon categoriile de bilete nu vor suferi modificări.

Ca urmare a schimbării locului, noul amplasament va permite ca începând de marţi, 31 iulie, să fie disponibilă o nouă categorie de bilete, în picioare – „Gazon C”. Aceste bilete vor putea fi achiziţionate la preţul de 70 de lei până pe data de 6 august, 90 de lei până pe 15 august inclusiv, şi 110 lei în ziua evenimentului, la intrare.

Mai multe detalii despre accesul la concert, în noul loc de desfăşurare, vor fi făcute publice în curând. Detalii şi informaţii despre bilete şi renumerotările pentru biletele cu loc vor fi disponibile pe www.MyTicket.ro.

Show-ul Lady Gaga de la Bucureşti face parte din turneul „The Born This Way Ball”, evenimentul fiind organizat de Emagic.

Cântăreaţa Lady Gaga a devenit celebră graţie unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi provocărilor – în special vestimentare.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o „artistul anului” 2010 şi „cel mai bine vândut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Sursa: Mediafax

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns