HomeTELEVIZIUNEEmisiuniConcurent Top Chef rãnit pe platourile de filmare

Concurent Top Chef rãnit pe platourile de filmare

 Noul sezon al celei mai savuroase competiţii culinare, „Top Chef”, ia startul lunea aceasta, 21 octombrie, la Antena 1, iar concurenţii din acest an au experienţe gastronomice dintre cele mai diverse şi poveşti de viaţă pe măsură. 

juriul top chef

Rãzvan Cruceanu este unul dintre cei 24 de curajoşi ce întrã  intră într-o competiţie a îndemânării, orgoliului şi ineditului, arbitratã de cei mai apreciaţi şi experimentaţi specialişti în gastronomie din ţara noastră: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu.

Rãzvan are 38 de ani, dar primul contact cu bucãtãria l-a avut la o vârstã foarte fragedã: „La şase ani am fãcut prima mea supã, la ibric, dintr-un rac prins chiar de mine” îşi aminteşte amuzat concurentul. O datã cu trecerea anilor, Rãzvan a fost nevoit sã se îndepãrteze puţin de gastronomie şi sã se îndrepte cãtre „lucruri mai serioase”, astfel cã a absolvit douã facultãţi, în domeniul comerţului şi al construcţiilor, dar şi un master la Barcelona.  Dragostea pentru bucãtãrie a rãmas însã foarte mare, astfel cã atunci când a prins momentul, Rãzvan a revenit la marea lui pasiune. A lãsat firma de construcţii pe care o întemeiase la întoarcerea în România şi a pornit într-un business cu totul nou – prima firmã din România importatoare de cuţite ceramice direct din Japonia.

Tocmai cuţitele pe care le îndrãgeşte atât de mult i-au dat de furcã în primul episod al competiţiei „Top Chef”, difuzat lunea aceasta, de la 20:30, la Antena 1, Rãzvan rãnindu-se la mânã în timpul duelului. Cum va gestiona momentul şi dacã va reuşi sã meargã mai departe în show,  rãmâne de vãzut luni seara.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns