HomeTELEVIZIUNEEmisiuniConcurentele de la Bravo ai Stil vin la Roata Norocului, duminica, la Kanal D

Concurentele de la Bravo ai Stil vin la Roata Norocului, duminica, la Kanal D

In editia de duminica, 19 martie, a emisiunii concurs “Roata Norocului”, difuzata la ora 20:00, doua invitate cu stil si atitudine vor pasi in platoul show-ului prezentat de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi.

 

Silvia Popescu, castigatoarea primului sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!” si Cristina Ich, una dintre cele mai frumoase femei din showzib-ul autohton, supranumita si Angelina Jolie de Romania, vor invarti roata in beneficiul unor frati cu care soarta nu a fost prea blanda. Baietii fac parte din cadrul Scolii Sociale Sportive, un proiect dezvoltat in Romania de Asociatia FDP – Protagonisti in educatie in parteneriat cu Fundatia Real Madrid.

 

Consoanele si vocalele sunt rostite cu stil de cele doua vedete invitate duminica la “Roata Norocului”. Silvia face o marturisire de zile mari in acest weekend, subliniind faptul ca este o fire superstitioasa. Vedeta Kanal D mizeaza pe destin si pe faptul ca norocul nu poate fi controlat.

 

“Ana, poate-mi vei ghici si tu viitorul! O tiganca mi-a spus ca voi castiga <Bravo, ai stil!> si iata-ma castigatoare. Poate castig si azi la <Roata Norocului>”, spune vedeta increzatoare.

 

Proba balonului cu heliu starneste hohote de ras in public, cand Cristina Ich rosteste cu voce pitigaiata, versurile unei melodii binecunoscute.

Nu ratati o noua editia e emisiunii “Roata Norocului” difuzata duminica aceasta, la ora 20:00, la Kanal D! Silvia Popescu, cea mai noua vedeta a postului Kanal D si Cristina Ich fac show de zile mari in acest weekend.

 

Foto Credit: KANAL D

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

Latest comment
  • Momă moamă, uitați vă acolo să vedeți nimicul gol ???

Lasă un răspuns