HomeTELEVIZIUNEEmisiuniConcurentii de la ”Dansez pentru tine” vor purta bijuterii in valoare de 20.000 de euro! Vezi ce rochie va purta Iulia Vintur

Concurentii de la ”Dansez pentru tine” vor purta bijuterii in valoare de 20.000 de euro! Vezi ce rochie va purta Iulia Vintur

Pentru prima dată în istoria show-ului, echipele care participă în cel de-al 14-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine vor dansa Vogue.

Costumele vor respecta şi ele rigorile acestui stil, deosebit de elegant, opulent, sexy, pretenţios şi excentric în acelaşi timp, iar concurenţii vor fi şi mai valoroşi vineri seară: vor purta bijuterii în valoare de 20.000 de euro. Şi ţinuta frumoasei prezentatoare Iulia Vântur va fi una cu greutate: rochia de vineri seară cântăreşte nu mai puţin de 4 kilograme.

 

Pe lângă Vogue, concurenţii se vor întrece şi într-un stil de dans tras la sorţi. Ringul va dudui sub paşi de reggaeton, explozia de veselie şi energie va umple platoul în timpul dansului ţigănesc, iar eleganţa va fi la loc de cinste graţie tangoului.

Spectacolul de dans de vineri seară va fi unul complet, pentru că, printre altele, se va dansa şi salsa, folclor internaţional şi rock’n’roll. Ştefan Bănică va putea fi văzut într-o ipostază inedită în timp ce va interpreta piesa „Super-fată, cea cu vino-ncoa (cântecul tocilarului)”, de pe albumul Altceva, lansat în 2012.

 

Pentru echipele Elena Ionescu şi Freek şi Falemi Nana şi Emanuela Mitrea, noi nu au fost doar stilurile de dans, ci şi coregrafii alături de care s-au pregătit intens toată săptămâna. Juriul a considerat că Lilian Cărăuş este mai potrivit pentru echipa Elena – Freek, iar Cocuţa, pentru cea formată din Falemi şi Ema. Aşadar, cele două echipe îşi pregătesc momentele spectaculoase de vineri seară alături de alţi coregrafi de top faţă de cei pe care i-au avut pentru prima ediţie a emisiunii.

Tot mâine seară, telespectatorii o vor putea vedea pe Antonia într-o nouă ipostază. Artista deschide seria vedetelor care intră în acest sezon în ringul visurilor de la ProTV, unde dansează pentru un caz umanitar.

 

„Mă bucur că reuşesc de data aceasta să mă implic şi să intru în ringul de la Dansez pentru tine. Este o experienţă nouă pentru mine, dar frumoasă, şi cu fiecare repetiţie mă simt mai responsabilă şi mai dornică să fac tot ce ţine de mine să împlinesc un vis sau să aduc un zâmbet în viaţa cuiva. Am emoţii pentru vineri, dar abia aştept să dansez”, a declarat Antonia.

 

Din păcate, pentru unul dintre concurenţi lupta în paşi de dans va lua sfârşit. Au păşit cu toată încrederea în ringul visurilor, dar prestaţia lor din prima ediţie i-a trimis la duel. Vineri, 25 octombrie, Alexandra Popovici, partenera lui Sorin Brotnei, sau Alexandru Ciobanu, cel care dansează împreună cu Ruby va părăsi competiţia. Cei patru se antrenează zi lumină pentru a convinge telespectatorii că merită să rămână în concurs şi să îi voteze.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns