HomeLIFE STYLEConcurentii Eurovision premiati de ESC Radio

Concurentii Eurovision premiati de ESC Radio

Alexander Rybak, Yohanna, Arash si AySel sunt castigatorii premiilor ESC Radio 2009. premiile ESC RADIO

Ascultatorii postului de radio online au fost cei care i-au ales pe artistii ce urmeaza a fi premiati in cadrul galei ESC Radio Awards. Alexander Rybak a iesit triumfator la doua categorii: `Best Song ` (14 %) si `Best Male Singer` (33.8 %).

La categoria `Best Song`, norvegianul a fost urmat pe locul doi de Yohanna cu melodia `Is It True` (11.1 %), iar Elena cu `The Balkan Girls` s-a situat pe pozitia 20 (1.4 %).

La `Best Male Singer`, Alexander Rybak a fost urmat de Sakis Rouvas (20.1 %). Yohanna a iesit invingatoare la sectiunea `Best Female Singer` cu 23, 1 % din voturi, fiind urmata de Patricia Kaas cu 14, 5 % din voturi. Elena Gheorghe s-a clasat pe locul 10 in topul preferintelor ascultatorilor ESC Radio cu 3.6 %.

Arash si AySel au castigat categoria `Best Group 2009` cu un procent de 21.2 % din voturi, fiind urmati de Urban Symphony din Estonia cu 19.2 %.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns