HomeLIFE STYLECâștigă de ziua îndrăgostiților cu Orlando, Blaj şi Bubanu

Câștigă de ziua îndrăgostiților cu Orlando, Blaj şi Bubanu

În luna îndrăgostiţilor, Orlando, Blaj şi Bubanu din « Fabrica Dementă », împreună cu ascultătorii Radio 21 te ajută să îţi faci lumină în viaţă!

« Ai o dilemă în viaţa ta ? Scrie-ne ce te frământă la dementa@radio21.ro. Fie că e vorba de o relaţie de iubire, fie că te afli într-o situaţie delicată cu unul dintre prietenii tăi, vrem să-ţi auzim povestea şi să încercăm să te ajutăm. Vorbeşte cu noi şi vei afla tu singur dacă e Bye, bye sau mai stai”, spune Blaj.

„În luna iubirii, lucrurile nu sunt roz pentru toată lumea. Toţi avem câte un prieten sau rudă care să treacă printr-o dilemă şi nu ştiu dacă să pună sau nu punct relaţiei în care sunt. Ştim bine că şi vedetele trec prin situaţii dificile. Azi în matinal am cerut ascultătorilor să ne spună ce ar sfătui-o pe Monica Columbeanu să facă. Să-l lase sau nu pe Iri? Părerile au fost împărtiţe, dar oamenii au adus argumente pentru sfaturile lor”, mărturiseşte Orlando.

„Vă aşteptăm să ne scrieţi, să vă descărcaţi sufletele. Uneori, prin simplu fapt că sunt împărtăşite, problemele se micşorează parcă pe loc. Nu de multe ori, cei care îţi aud problemele sunt mai obiectivi sau îţi pot da un sfat din proprie experienţă”,  precizează Bubanu.

În februarie, lasă-i pe Orlando, Blaj şi Bubanu să te ajute să iei cea mai bună decizie pentru tine.

Mai multe detalii pe www.radio21.ro.

[starrating template_id=4 rows=15 column=’votes’ rating_stars=’darkness’ rating_size=’24’ review_stars=’pumpkin’ review_size=’24’ rating_thumb=’starrating_gif’ rating_thumb_size=’24’]

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns