HomeLIFE STYLEConcurs pentru jurnalisti in cadrul Campaniei ''Diversitatea – O Sansa pentru Viitor'', editia II.

Concurs pentru jurnalisti in cadrul Campaniei ''Diversitatea – O Sansa pentru Viitor'', editia II.

Centrul Regional PER si Asociatia DIVERS organizeaza cu sprijinul Departamentului pentru Relatii Interetnice un concurs pentru jurnalisti in cadrul Campaniei „Diversitatea – O Sansa pentru Viitor”, editia II.
Participantii sunt invitati sa scrie un articol sau vor realiza un reportaj audio/vizual in domeniul diversitatii etnice, culturale si religioase.dscn0088

Articolele/reportajele pot sa adreseze:
-aspecte din cultura si istoria minoritatilor nationale din Romania
-problemele cu care se confrunta in prezent minoritatile nationale din Romania
-aspecte referitoare la relatiile interetnice din Romania
-intrebari referitoare la: – de ce diversitatea este sau poate fi o sansa in plus pentru viitorul tarii; Europei; cetatenilor romani; etc.
– de ce este nevoie/este nevoie de cunoasterea diversitatii?
– cum se poate ajunge la un grad mai mare de acceptare a diversitatii in societatea romaneasca?

Articolele/reportajele trebuie sa fie publicate (publicatie scrisa, audio-vizual, electronic) in perioada 1 ianuarie – 1 decembrie 2008 in orice limba, cu conditia trimiterii unei traduceri fidele in limba romana. Competitia este deschisa tuturor jurnalistilor din tara.
Articolele/reportajele se vor trimite sub forma electronica la Centrul Regional PER: info@per.org.ro, pana in data de 1 decembrie 2008.
In data de 15 decembrie 2008 se va anunta rezultatul concursului.
Premierea se va face in data de 17 decembrie 2008 cu ocazia Zilei Minoritatilor Nationale.
Informatii suplimentare pot fi gasite pe paginile web ale Centrului Regional PER www.per.org.ro, publicatiei online DIVERS www.divers.ro.
Persoana de contact este Ioana Oprisan, coordonator proiect Centrul Regional PER, ioana.oprisan@per.org.ro si Gabriela Badescu, coordonator proiect Asociatia DIVERS, gabriela.badescu@per.org.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns