HomeALL MEDIAConferinta de inchidere a proiectului „Cursantii de azi, calificatii de maine din industrie si servicii!”

Conferinta de inchidere a proiectului „Cursantii de azi, calificatii de maine din industrie si servicii!”

Solid Consult Time SRL a derulat, in parteneriat cu Universitatea Politehnica din Bucuresti, proiectul „Cursantii de azi, calificatii de maine din industrie si servicii”, proiect cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa Prioritara 2 – „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul Major de Interventie 2.3 – „Acces si participare la formare profesionala continua”.

     Proiectul ,,Cursantii de azi, calificatii de maine din industrie si servicii!” a facilitat dobandirea de catre 108 salariati din regiunea Bucuresti-Ilfov, a unor calificari actuale (in acord cu cerintele pietei muncii) si complete, prin dezvoltarea tuturor competentelor corespunzatoare standardelor de pregatire profesionala care descriu calificarile: „Lucrator in morarit si panificatie”, „Lucrator in alimentatie”, „Lucrator in industria alimentara fermentativa”, „Cofetar patiser”, „Bucatar” si „Ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie”.

            Conferinta finala va avea loc marti, in data de 26 Februarie 2013, la orele 11:00, in cadrul Universitatii POLITEHNICA din București, Splaiul Independentei nr. 313, Sector 6, Cladirea Rectorat – Sala Senatului. Aceasta va prezenta rezultatele obtinute in urma implementarii proiectului si indicatorii atinsi pe tot parcursul celor 19 luni de derulare si va prilejui atat intalnirea cu reprezentanti ai mediului universitar, cat si cu angajatori, formatori si parteneri din cadrul retelei pentru FPC dezvoltata prin proiect.

 

            In speranta ca veti da curs invitatiei noastre, asteptam raspunsul dumneavoastra pana in data de 25 februarie 2013.

 

Gabriela-Alexandra COMANDARU – Responsabil promovare informare

0737.514.528

  • office@fiiprimulcalifica-te.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns