HomeTELEVIZIUNEEmisiuniConfruntarile continua la Vocea Romaniei, sambata seara, la Pro Tv! Toate detaliile aici!

Confruntarile continua la Vocea Romaniei, sambata seara, la Pro Tv! Toate detaliile aici!

Sambata, de la 20:30, la Pro Tv, febra confruntarilor continua la Vocea Romaniei cu duete de senzatie. Smiley, Moga, Loredana si Brenciu ii vor pune din nou la “lupta muzicala” pe membrii echipelor lor.

Voci una si una vor incerca sa demonstreze ca merita sa ajunga in etapa show-urilor live, iar antrenorii se vor decide cu mare greutate la care dintre ele sa renunte.

Regulile jocului s-au schimbat din acest sezon: dupa fiecare duet, concurentul eliminat de catre propriul antrenor poate fi “furat” si adus in alta echipa de oricare dintre ceilalti trei prin apasarea butonului verde. Cei patru antrenori au tras bine cu urechea la invataceii aflati pe scena si profita din plin de dreptul de a “fura” cate doi concurenti din echipele colegilor.

Saptamana trecuta, Moga a prins ocazia perfecta de a-l lua in echipa sa pe Gabriel Kisczuk din echipa lui Brenciu, eliminat de Horia in urma duelului cu Diana Arvinte. Moldoveanca Elena Salaru, aleasa in timpul auditiilor pe nevazute de catre Smiley, a devenit si ea, de saptamana trecuta, membra a echipei Moga. Cel mai zambaret antrenor are si el un concurent “furat” la activ: Bogdan Olaru, pe care l-a remarcat ca fost elev al lui Marius.

In editia de sambata a Vocii Romaniei, dueturile stabilite de antrenori ii vor lasa cu gura cascata, ii vor emotiona pana la lacrimi sau le vor starni rasul spectatorilor si telespectatorilor deopotriva.

Voci puternice, suave, metalice sau cu totul surprinzatoare vor asigura un show magic, iar antrenorii vor sta din nou cu mainile pe butonul verde, gata sa-i “ocheasca” pe elevii celorlalti colegi.

Mai mult decat atat, antrenorii i-au pregatit pe concurenti nu numai din punct de vedere vocal, ci si coregrafic. Ce miscari au scos antrenorii din “arsenalul” de scena si cat de bine le vor aplica concurentii ramane de vazut sambata seara.

Tot in aceasta sambata, Brenciu si Bartos vor lamuri “misterul” jachetei cu gaurele purtate de catre Smiley. Telespectatorii vor afla cum a ajuns piesa vestimentara sa arate asa si de ce Smiley este mai mult decat incantat sa o poarte.

Unul dintre concurentii care va canta in aceasta editie a confruntarilor de la Vocea Romaniei va avea emotii duble: chiar in urmatoarea seara va participa la “show-ul” vietii sale, adica propria-i nunta. Despre cine este vorba si cum a reusit acesta sa cante inainte sa-si puna pirostriile vor vedea cei de acasa in emisiunea de sambata.

Standardele sunt mai inalte ca niciodata, emotiile ating cote alarmante, iar vocile rasuna “magic” si sambata aceasta, in cea de-a doua editie de confruntari de la Vocea Romaniei, de la 20:30, numai la Pro Tv.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns