HomeLIFE STYLEConnect-R a vorbit la MTV despre o eventuala colaborare cu Alex Velea

Connect-R a vorbit la MTV despre o eventuala colaborare cu Alex Velea

Invitat la MTV “LIVE@6”, Connect-R a lansat in PREMIERA videoclipul piesei „Noi ne potrivim”. Artistul a vorbit despre relatia lui cu Dumnezeu, fetita lui, fotbal dar si despre colaborarile viitoare.
„Pana acum am citit Biblia de 2 ori…Ma rog, prima data am citit-o, a doua oara am ascultat-o ca audiobook si trebuie sa recunosc ca este cartea mea de capatai”, a spus Connect-R, care a inregistrat prima lui piesa la 16 ani.
 
Despre noul videoclip, Stefan Mihalache aka Connect-R a spus ca „vorbeste despre ambivalenta lucrurilor intr-o relatie si de ceea ce traiesc cele doua jumatati care formeaza intregul”.
Si la capitolul fotbal, Connect-R a facut spectacol in studioul MTV si a spus: „Imi pun mari sperante in schimbarile de la federatie si sper din tot sufletul sa ii batem pe greci. Sunt rapidist convins, iubesc echipa, iar la anul voi sustine gratuit un concert in Giulesti pentru echipa mea de suflet si fanii ei„, a spus Connect-R care a jucat o „miuta” cu George Vintila si Oana Tache in studioul MTV si a facut echipa Romaniei pentru meciul de maine (azi) in cadrul rubricii IN A MINUTE cu Tatarusanu in poarta.
„Nu am nicio relatie cu Alina Eremia. Ne-am intalnit de doua ori si intr-adevar ea a spus ca vrea o piesa de la mine, dar nimic mai mult de-atat”, a raspuns artistul intrebarilor adresate de fanii MTV pe facebook si a confirmat ca intre el si vedeta Lala Band este o relatie strict profesionala.
„As mai scoate o piesa cu Velea, noi avem o poveste frumoasa care probabil ne va lega toata viata…Dar nu acum as face pasul asta, as mai astepta un pic”, a mai raspuns Connect-R fanilor.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns