HomeMAGAZINEvenimenteConnect-R alege… cea mai frumoasa economista la MISS ASE!

Connect-R alege… cea mai frumoasa economista la MISS ASE!

Connect-R va face un show inedit, miercuri, 19 decembrie, dupa miezul noptii, in Clubul Princess, din Bucuresti, unde va avea rol de MC, pe muzica mixata de DJ Sava, DJ Lucian Barbulescu si JIMMY DUB.

Mai mult, alaturi de Sava şi ceilalţi prieteni, Connect-R va juriza si un super concurs cu cele mai frumoase economiste: MISS ASE 2012. Miss ASE este marca inregistrata TRES JOLIE, iar concursul este organizat exclusiv de Princess Club, Miss TV si Arrogance Models&Events.

Solistul a marturisit si in toamna, cand a a sustinut un concert, tot in Princess, ca nu are timp sa doarma, pentru ca lucreaza intens la proiectele muzicale pe care le are. El a primit atunci si un cadou din partea organizatorilor: o perna pe care sa se mai odihneasca din cand in cand, intre concerte.

„Dupa o vara intreaga nedormita, poti sa tragi aici un pui de somn. Cu drag, Princess Club”, statea scris pe perna pufoasa, numai buna pentru un somn odihnitor, moment amuzant pentru artist, care a primit cadoul de la managerul Oana Craioveanu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns