HomeTELEVIZIUNEEmisiuniConnect-R, “victima” primei ediţii a show-ului “Plasa de stele” de la Antena 1

Connect-R, “victima” primei ediţii a show-ului “Plasa de stele” de la Antena 1

În acest sezon, dacă e miercuri, e “Plasa de stele”. Formatul tv care stârnește, la fiecare ediție, interesul, dar și amuzamentul telespectatorilor, revine pe micile ecrane. În prima ediție, Connect-R este vedeta care trece prin emoții uriase: “Credeți-mă, dacă eram mai slab de inimă, aș fi fost mort acum”, a spus artistul după clipele de coșmar prin care a trecut.

“Mi-am recăpătat între timp sângele rece, așa că pot să vă spun că, după ce v-am distrus vechiul decor, nu pot să nu vă felicit pentru noul platou”, a mai spus Connect R. Vechiul platou în care s-a filmat emisiunea a fost făcut zob de artiștii care au fost victime, de-a lungul anilor, la “Plasa de stele”.

Aproximativ 300 de vedete au fost păcălite de Dan Negru si echipa de la “Plasa de stele”. Între ele, unele au reacționat altfel decât s-ar fi așteptat producătorii: supusă unei farse dure, Brianna Caradja a leșinat în repetate rânduri, astfel ca filmările au fost întrerupte. Când a fost păcălită că a murit Pepe, Oana a aruncat cu o lopată dupa actorul de la Plasa de stele, care i-a trecut razant pe lângã ureche. Vali Vijelie l-a bătut pe angajatul emisiunii Antenei 1, atunci când credea că i-a fost distrusă mașina. Farsa înscenată lui Șerban, de la Animal X, presupunea o explozie.

N-a fost luat însă în calcul că va arde o întreagă pajiște. “Se mai întâmplă ca actorilor noștri să le fie teamă de reacția celor păcăliți (dupa cum vedeti, există motive intemeiate) și, din cauza asta, să schimbe pe loc scenariul. De exemplu, la farsa pe care i-am făcut-o lui Moroșanu, angajatul nostru a început să facă pași înapoi și să spună că nu e vinovat de nimic, deși ar fi trebuit, conform planului, să-și asume cu nonșalanță responsabilitatea faptei”, povestește amuzată Dana Mladin, producătorul emisiunii.

Cert este că, de miercuri seara, telespectatorii vor vedea nu doar vedete căzând in Plasa de stele, ci și oameni obișnuiți, cărora li se fac farse în timp real: actorii de la Plasa de stele sunt coordonați din platou, de Dan Negru.

Foto Credit: TVR

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns