HomeALL MEDIAConstantin Stroe vine la ,,Joc deschis”, numai la TVR 2

Constantin Stroe vine la ,,Joc deschis”, numai la TVR 2

Marţi, 19 octombrie, de la ora 20.00, invitatul emisiunii Joc Deschis va fi dr. ing. Constantin Stroe, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al companiei Automobile Dacia.
Oana Popescu, gazda emisiunii, va încerca să afle de la invitatul său cum se poate face carieră în România – de la comunism la capitalism – din perspectiva celui mai carismatic simbol românesc: automobilul Dacia.

O legendă a industriei româneşti de automobile, Constantin Stroe este omul care a participat la realizarea primului autoturism Dacia, în 1968. Tot el a „asistat” naşterea modelelor Dacia Nova, Super Nova şi, mai recent, Dacia Logan. Pe lângă poziţia de la Dacia, Constantin Stroe este Preşedintele Asociaţiei Constructorilor Români de Automobile şi Vice-Preşedinte al Uniunii Generale a Industriaşilor din România.

În 2004, a fost decorat de statul francez cu distincţia Cavaler al Ordinului Naţional al Legiunii de Onoare.

Emisiunea Joc deschis se adresează publicului activ, dinamic, interesat să se adapteze schimbărilor şi să ia cele mai bune decizii pe plan personal şi profesional. Invitaţii emisiunii sunt personalităţi cu o carieră bine stabilită, mentori, oameni din experienţa cărora cu toţii avem de învăţat.

Joc deschis, a debutat la TVR 2 în 12 octombrie, primul invitat fiind Mugur Isărescu, guvernatorul BNR.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns