HomeLIFE STYLEConstantina Tomescu – 42 de ani si 195 de zile pentru 42 de km si 195 de metri. Proba de maraton de la JO 2012, azi, ora 13.00, in direct la TVR

Constantina Tomescu – 42 de ani si 195 de zile pentru 42 de km si 195 de metri. Proba de maraton de la JO 2012, azi, ora 13.00, in direct la TVR

Atletele Constantina Diţă Tomescu și Lidia Şimon iau startul azi, ora 13.00, în proba de maraton transmisă în direct la TVR 1, TVR HD șsi pe jo2012.tvr.ro

Numerologia o da favorita, toata Romania ii va tine pumnii. Constantina Diţă Tomescu e gata  sa-si apere medalia olimpica. De la ora 13.00, in direct la TVR 1, TVR HD si dar şi pe jo2012.tvr.ro, romanii vor putea urmari in direct cea mai grea proba olimpica pentru fete, maratonul din cadrul JO Londra 2012. In cursa de 42,195 kilometri, vor lua startul şi româncele Constantina Diţă (42 de ani), campioana de la Beijing de acum 4 ani, şi Lidia Şimon (38 de ani), vicecampioana de la Sydney 2000.

Superstitie sau premonitie, cifrele tin cu Puşa (cum ii spun apropiatii Constantinei Diţă Tomescu): azi implineste 42 de ani si 195 de zile, iar maratonul insumeaza 42 de km si 195 de metri. Constantina s-a incalzit deja la Londra, insa ar fi avut o dorinta: “Pacat ca nu e pe stadion maratonul din Londra. Ar fi super insa un finis cu steagul Romaniei, ar fi extraordinar! Fiti impreuna cu echipa TVR pentru ca aceasta a fost mereu alaturi de mine si sa ne tineti pumnii pentru cursa de maraton”, a mai spus atleta pentru TVR.

Sub ochii Reginei se va da startul, si tot la Buckingham va fi sosirea. Constantina Tomescu ar fi preferat un finis pe stadionul olimpic, cu tricolorul in maini. Pana la momentul startului, Pusa a semnat condica olimpica la Londra: si-a pus semnatura langa toti olimpicii prezenti in capitala britanica avand un singur gand: ”Sper sa fiu din nou campioana!” (Constantina Tomescu).

118 sportive sunt înscrise pentru maratonul olimpic care se desfăşoară azi pe străzile Londrei.

Înaintea probei de maraton, adică după prima săptămînă a întrecerilor, România a cucerit 7 medalii la Olimpiada londoneză – una de aur, patru de argint şi două de bronz.
Din 27 iulie, TVR transmite Olimpiada în direct, prin canalele sale TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR HD, precum şi pe jo2012.tvr.ro[1], site-ul românesc oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra. Probele de atletism sunt comentate pentru telespectatorii TVR de Dragoş Bocanaciu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns