HomeTELEVIZIUNECampanie TVCopiii lui Ovidiu Oanta, Alex Dima si Andreea Marinescu au facut senzatie la filmarea campaniei de toamna a ProTv International

Copiii lui Ovidiu Oanta, Alex Dima si Andreea Marinescu au facut senzatie la filmarea campaniei de toamna a ProTv International

Redactia Stirilor ProTv se poate mandri cu multi boboci frumosi si talentati. Astfel, Alex Dima, Andreea Marinescu si Ovidiu Oanta au participat impreuna cu copiii lor la filmarile speciale pentru Campania ProTv International, “Toamna se numara bobocii”. 

Cei mici s-au dovedit a fi si foarte talentati, pe langa faptul ca nu au avut niciun fel de trac in fata camerelor de filmat, iar romanii din afara tarii ii vor vedea pe parinti in alte ipostaze decat cele de pana acum, ca prezentatori, corespondenti sau realizand reportaje pentru stiri si pentru emisiunea “Romania, te iubesc”.

Ocazia a fost una foarte buna si pentru Ovidiu Oanta de a-si prezenta gemenii, pe Patrick si Filip, pe sora lor mai mare, Oana si pe sotia lui.

Telespectatorii ProTv International se vor amuza cu siguranta, asa cum a facut-o si echipa de filmare pentru ca cei doi baieti, inregistreaza o viteza record la mersul de-a busilea, ce ii mentine in permanenta vigilenti pe parinti.

Andreea Marinescu, prezentatoarea Stirilor ProTv de la ora 07:00 si corespundent ProTv si-a facut de asemenea timp sa il prezinte pe fiul ei, Vladimir, care ii calca mamei pe urme.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns