HomeLIFE STYLECorina a îmbrăcat-o pe partenera lui Akon

Corina a îmbrăcat-o pe partenera lui Akon

Toată lume ştie că stilul vestimentar al Corinei este apreciat de toţi criticii de modă din România. Din dragostea ei pentru fashion, dar mai ales din dorinţa de a ajuta o tânără foarte talentată aflată la început de drum, artista s-a transformat în stilistă personală.

Plină de bună voinţă şi inspiraţie, ea a consiliat-o pe Lys, câştigătoarea concursului „Featuring Akon pentru Africa”, organizat de Pepsi şi Radio 21. Corina i-a compus acesteia ţinuta cu care sa impresioneze pe 6 noiembrie, când pleacă în America, unde va cânta alături de Akon şi alţi tineri din întreaga lume pentru copii din Africa.

Am fost în juriul selecţiei naţionale în care ascultătorii Radio 21 au decis cine merită această şansă şi atunci i-am promis lui Lys că îi voi achiziţiona personal un outfit pentru acest eveniment unic din viaţa ei. Deşi cu siguranţă pornirea mea a fost spre ceva avangardist, a trebuit să alegem haine în termenii impuşi de organizatorii din America, adică ceva casual. Cel mai mult m-a bucurat că şi ea se simte confortabil în această ţinută şi că e sexy. Eu o văd pe Lys o Nelly Furtado a României şi de aceea i-am recomandat să îşi completeze look-ul cu o coafură cu împletituri” a povestit cântăreaţa.

Corina a ales o ţinută „all black”, o combinaţie formată dintr-un top sexy, dar casual şi o pereche de blugi negri Superfine, o marcă celebră pe care o poartă multe staruri, inclusiv Kate Moss, Madonna, Courtney Love şi Leticia Casta.

Lys arată foarte bine, de cântat cântă senzaţional şi dacă îşi depăşeşte emoţiile sunt convinsă că va impresiona în America. I-am spus să-mi pună şi mie o vorbă bună la Akon”, a completat râzând artista.

Mai multe poze cu toate ţinutele de la sedinţa de shopping a Corinei pentru Lys pot fi văzute pe www.radio21.ro.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns