HomeTELEVIZIUNEEmisiuniCorina Dănilă, Cătălin Neamțu, Natașa Rad și Dan Badea aduc umorul, astăzi, la Jocuri de celebritate

Corina Dănilă, Cătălin Neamțu, Natașa Rad și Dan Badea aduc umorul, astăzi, la Jocuri de celebritate

În această seară, de la 22:30, Mihai Bobonete a pregătit cele mai amuzante Jocuri de celebritate pentru invitații săi, în ce mai gălăgioasă și distractivă sufragerie. Doi comedianți foarte talentați, Cătălin Neamțu și Dan Badea, și două actrițe celebre, Corina Dănilă și Natașa Rad, vin pe canapelele celor doi căpitani de echipă cu povești amuzante și multe glume bune.

 

Cele două echipe au un singur lucru în comun: umorul! Paul Ipate îi are pe canapeaua sa pe Dan Badea, Natașa Rad și Radu, de meserie tot comediant. Radu își dorește să câștige banii pentru iubita lui, care suferă de o boală gravă și tipic feminină: lipsa de haine.

În echipa lui Octavian Strunilă sunt Corina Dănilă, Cătălin Neamțu și Larisa, o doamnă dirigintă care își dorește să câștige pentru a-și duce clasa în excursie după ce termină cu examenele.

 

Examenul de umor și bună dispoziție se va da la probe precum: Schimb de fețe, Bolul Kaboom, Fii pe fază, Litere încrucișate și Cuvinte în lanț. Cele două echipe vor face față cu brio provocărilor date de Bobonete, însă doar una va ieși învingătoare.

Telespectatorii sunt invitați să râdă pe cinste alături celebrități și să vadă cum se descurcă Corina Dănilă în situații sub presiune, dar și cine va reuși să îi ia banii lui Bobonete în runda finală, Nume și renume.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns