HomeALL MEDIACornel Ilie: “Fanele mele nu au de ce sa fie suparate, ca doar am ramas cu pantalonii pe mine!”

Cornel Ilie: “Fanele mele nu au de ce sa fie suparate, ca doar am ramas cu pantalonii pe mine!”

Solistul trupei Vank, Cornel Ilie a realizat alaturi de Lora ex Wassabi o sedinta foto incendiara, care prefateaza videoclipul “Prima noapte”, pe care cei doi il vor filma impreuna. “Lora a pozat sexy, insa eu am preferat sa nu ma dezbrac, desi producatorii au tras de mine sa renunt la camasa”, spune amuzat Cornel Ilie.

Cornel Ilie si Lora si-au lansat pe 8 aprilie noul single “Prima noapte”, iar in curand vor incepe si filmarile. Ca fanii sa stie la ce sa se astepte, cei doi au realizat o sedinta foto provocatoare, cu scene fierbinti in dormitor.

Si in videoclip se va merge pe aceleasi idei ca la sedinta foto. Dar clipul va fi mult mai provocator! Sunt foarte multumit de cum au iesit pozele. Sunt sexy, dar nu vulgare. Sunt chiar de bun simt ”, spune Cornel, care nu crede ca isi va supara fanele din cauza ipostazelor in care apare alaturi de Lora.

Fanele mele nu au de ce sa fie suparate, ca doar am ramas cu pantalonii pe mine :)) Desi producatorii au tras de mine sa ma mai dezbrac si eu un pic! Dar nu am vrut, pentru ca nu asta este ideea pe care vrem sa o transmitem”, spune Cornel Ilie


Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns