HomeDIGITALIndustria de PublicitateCornel Ilie de la VUNK cauta o noua Antonia pentru a canta piesa “Pleaca” in concertul ProFM Live Session

Cornel Ilie de la VUNK cauta o noua Antonia pentru a canta piesa “Pleaca” in concertul ProFM Live Session

In aceasta dimineata, ascultatorii ProFM s-au trezit impreuna cu Nono Semen si invitatul sau, Cornel Ilie, de la Trupa VUNK.

Cornel a venit in studioul ProFM pentru a povesti cum sta cu pregatirile concertului ProFM Live Session, pe care il va sustine alaturi de colegii lui de trupa, joi, 16 august de la ora 19:00 la Afi Palace Cotroceni. “Eu zic ca o sa ne imprietenim foarte repede acolo, mai ales ca asteptam o domnisoara sau poate chiar mai multe care sa cante cu noi piesa <Pleaca>. Toata lumea stie cum canta Antonia, dar acum vom descoperi cum e sa facem duet cu una dintre fanele noastre”, a declarat Cornel, spunand ca vrea sa faca astfel un cadou pentru toate doamnele si domnisoarele care asculta VUNK, oferind detalii pe pagina de Facebook a formatiei. Cit despre aceasta melodie, Cornel a dat citeva detalii despre cum s-a gandit sa o interpreteze impreuna cu Antonia.

Piesa e scrisa in 2006 si am tot asteaptat momentul sa o lansam. Acum un an m-am gandit ca trebuie sa fie un duet si ma gandeam cine s-ar potrivi, ca atitudine, flexibilitate, ca voce, mai ales ca nu prea sint canterete de rock la noi. Si din fericire a functionat foarte bine cu Antonia, care s-a mulat pe piesa”, a povestit liderul trupei VUNK.

El a promis ca cei care nu vor rata concertul de joi cu ProFM vor avea si alte surprize muzicale, playlistul nu este in totalitate terminat si mai mult, Cornel a spus fanilor ca acesta este unul dintre putinele concerte pe care le formatia le sustine in Bucuresti, pina la sfarsitul anului.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns