Connect with us

Emisiuni

Cornel Ilie a venit din Orașul Minunilor în bucătăria minunilor, în noua ediție a emisiunii „Căpitan în Bucătărie”!

A patra ediție a emisiunii Căpitan în Bucătărie l-a adus pe Cornel Ilie (VUNK) la aceeași masă cu Alice din Țara Minunilor – iar întâlnirea nu a fost deloc întâmplătoare. Știind că îl are ca invitat pe cel care a creat Orașul Minunilor, Căpitanul a ales să continue povestea începută de Cornel în cadrul proiectului, și a reinterpretat-o pe în Alice.. în bucătăria minunilor!

Published

on

Noua ediție a emisiunii Căpitan în Bucătărie l-a adus pe Cornel Ilie (VUNK) la aceeași masă cu Alice din Țara Minunilor – iar întâlnirea nu a fost deloc întâmplătoare. Știind că îl are ca invitat pe cel care a creat Orașul Minunilor, Căpitanul a ales să continue povestea începută de Cornel în cadrul proiectului, și a reinterpretat-o pe în Alice.. în bucătăria minunilor!

Așa cum ne-a obișnuit, echipa de la bordul Căpitan în Bucătărie creează în fiecare episod o nouă poveste, iar de data asta ne-am dus cu gândul către ”Alice în Țara Minunilor” – făcând o paralelă cu Orașul Minunilor despre care ne-a vorbit Cornel Ilie:

”Ăsta e orașul care există în fiecare dintre noi. E un oraș pe care trebuie doar să-l trezești la viață. Dacă am convins 5 oameni să facă ceva în plus, față de ce făceau până acum, pentru noi este o minune.”

Cornel ne-a spus și cum reușește mereu să fie o persoană optimistă:

”Așa m-am autodisciplinat să văd tot timpul partea frumoasă din orice se întâmplă. E ca un mușchi pe care trebuie să îl ții mereu antrenat.”

Întrebat dacă a avut în viața sa întâmplări pe care le-ar putea numi minuni, Cornel și-a amintit de o experiență de când avea 18. Atunci, a avut un accident de mașină din care spune că a scăpat printr-o minune, pentru că atunci a fost prima dată în viața lui când și-a pus centura: ”A fost o minune că din senin, eu mi-am zis – azi îmi pun centura”.

Când vine vorba de gustul copilăriei, Cornel își aduce aminte de bunica lui care era din Moldova și care îi făcea plăcinte poale-n brâu – ”Poale-n brâu ca atunci, nu am mâncat nici până în ziua de azi!” După ce și-a amintit de gustul dulce din copilărie, Cornel Ilie a fost invitat să descopere și desertul servit în pahar pregătit de căpitan, despre care a exclamat imediat după ce a gustat: ”Mamă ce bun e!”

Cornel Ilie a scris un basm sub același nume – Orașul Minunilor, care va apărea până în decembrie, de sărbători. Cartea deja e scrisă iar personajul principal este o fată numită Lumea:

”Eu nu cred că există om în lumea asta care să spună – du-te băi de aici cu tâmpeniile tale, că eu nu cred în asta! – și să citească orice basm! Ele sunt scrise în așa fel încât să ajungă în interiorul tău în niște puncte foarte bine definite și cred că tu și dacă îți pui mintea, să te opui, ca suflet nu ai cum să nu vibrezi.”

Gazda emisiunii, Camelia Căpitanu, a ales să transforme bucătăria în una a minunilor, așa încât nu a durat mult și preparatele au fost gata: ”paharele de poveste” în două variante, aperitiv și desert.

pahare de poveste

Iar dacă am avut desert la masă, psihologul & trainer-ul Cătălina Olteanu ne-a explicat în cadrul rubricii ”Spune-mi ce mănânci, ca să-ți spun cine ești” cum se creează pofta de dulciuri:

”Dacă îți plac dulciurile, înseamnă că ești o persoană jovială și faci față foarte bine situațiilor limită. Deși ai o doză mare de energie, ți-o consumi la fel de repede și în astfel de situații, ce faci? Dai repede iama la dulciuri!”

catalina olteanu si rubrica spune-mi ce mananci

Photo credit: The Storyalist – A Photographic Love Affair

loading...

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Show-ul Vorbește Lumea de la PRO TV a pregătit un super concurs cu premii de milioane

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Vorbește lumea că de luni, 26 martie, Adela și Cove au pregătit un super concurs pentru telespectatori cu premii de milioane!

Printre subiectele incitante, invitați speciali și doza de bună dispoziție, telespectatorii vor avea parte și de o mulțime de premii interesante, în fiecare ediție Vorbește lumea, începând de luni și până pe 6 aprilie.

Mecanismul este unul foarte simplu! Pentru a intra în concurs telespectatorii trebuie să dea SMS la 1883 (număr cu tarif normal – 0.06 eurocenți) cu mesajul „CÂȘTIGI ȘI PUNCT”, să urmărească emisiunea și să răspundă la telefon când vor fi sunați. În fiecare zi, Adela și Cove vor alege trei numere de telefon și vor suna telespectatorii în direct! Trei pași simpli pentru trei premii de milioane oferite în fiecare zi: laptopuri, smart TV, electrocasnice, smartphone-uri, sisteme audio și multe alte premii supriză.

Odată intrați în direct prin telefon cu Adela și Cove, telespectatorii trebuie să aleagă un număr de la 1 la 15, de pe panoul aflat în platou, în spatele cărora se afla ascund premiile de milioane,  pentru a afla ce au câștigat!

Telespectatorii sunt invitați să intre în joc cu Adela și Cove și să câștige cele mai tari premii în prag de sărbătoare!

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Jurata ”The Four – Cei 4” Antonia, despre cum împacă programul încărcat cu viața de familie

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Antonia, unul dintre cei patru jurați The Four Cei 4, mărturisește că are ajutoare de nădejde pe care se poate baza în perioadele în care programul său este foarte încărcat. 

Începând cu 31 martie, de la ora 20.00, Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo sunt jurații ”The Four – Cei 4” care vor decide care challengeri merită sau nu să provoace la duel pe unul dintre cei 4 ocupanți ai scaunelor. Pe lângă emoțiile intense din platou, artista mărturisește că trebuie să facă față și provocărilor din viața de zi cu zi. ”Programul este încărcat, cu filmările pentru emisiune, ședințe foto și alte proiecte pe care le aveam deja stabilite”, spune Antonia, care are însă în jurul său o mulțime de ajutoare de nădejde.

”Le mulțumesc pentru ajutor lui Alex și părinților noștri, când amândoi suntem ocupați, ne ajută ai noștri să stea cu Dominic și Akim”, povestește jurata ”The Four – Cei 4”.

Încă din prima ediție a emisiunii, pe 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, challengerii, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să ocupe un loc ocupat de cei patru artiști selectați deja de membrii juriului, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații vor evalua prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”, iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre ”Cei 4” își piede locul, există o șansă de salvare. Înainte de semifinalã, doar patru dintre artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun, în funcţie de numãrul de voturi primite, pot fi votați de public și pot fi întorși la ”The Four – Cei 4” direct în semifinală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă și cu o mulțime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reușesc să își păstreze scaunul, aceștia vor avea ocazia să lucreze cu specialiștii industriei muzicale românești.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Doi soți din Constanța au făcut istorie, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”: Au pierdut 60.000 de lei, în câteva minute

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Soții Alexandra și Cozmin Panait, din Constanța, au câștigat cu greu 500 de lei, aseară, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”.

Deși au început show-ul cu dreptul și, pe parcursul emisiunii, au ghicit vârsta exactă a trei persoane, asta n-a fost suficient pentru ca ei să plece acasă cu mai mulți bani din cei 100.000 de lei puși în joc.

În prima etapă a show-ului, Alexandra și Cozmin au ghicit vârsta exactă a Cătălinei (26 de ani), actor și model, și pe a Adinei Halas (37 de ani) realizator de radio și tv. Dar au pierdut sume mari de bani, din cauză că au estimat greșit câți ani are Iulian (49 de ani), vânzător la un show-room de mobilă, Mihai (41 de ani), antrenor de fitness și fost Mister România, și Janina (34 de ani), din Hunedoara, care i-a uimit pe toți cei prezenți cu lungimea părului său. Janina are părul până la călcâie și spune că îl lasă să crească de la vârsta de 20 de ani.

Intuiția și spiritul de observație le-au jucat feste Alexandrei și lui Cozmin Panait atunci când a venit timpul să spună câți ani are Ștefan (35 de ani), artist plastic. Căci i-au greșit vârsta cu 12 ani și au pierdut astfel, dintr-un singur foc, nu mai puțin de 60.000 de lei!

Din fericire, cei doi concurenți au reușit să păstreze până la finalul jocului cei 500 de lei cu care au intrat în etapa finală. Și asta pentru că au ghicit din prima încercare vârsta cunoscutului om de radio Vlad Craioveanu (40 de ani).

Ne-a încurcat domnul tatuat (n.n. Ștefan, artistul plastic, în vârstă de 35 de ani). Soția a spus că o să facem istorie și uite că am făcut…”, au spus, la finalul jocului, cei doi soți, referindu-se la suma de 60.000 de lei pe care au pierdut-o în doar câteva minute.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending