HomeLIFE STYLECornel Ilie (VUNK) vorbește despre culisele celui mai mare concert rock al unei trupe românești

Cornel Ilie (VUNK) vorbește despre culisele celui mai mare concert rock al unei trupe românești

Trupa VUNK face publice mai multe secvențe emoționante din cadrul celui mai mare concert rock al unei trupe românești realizat în țara noastră, #asasishow.

Prima secvență postată este cea din deschiderea concertului, în care Radu Beligan a transmis un mesaj celor peste 5000 de spectatori.

„Când am scris textul pentru monologul de introducere nu știam sigur dacă Radu Beligan va avea timp sau va accepta să colaboreze cu noi. Dar aveam timbrul vocii dânsului în minte când îl scriam și îmi imaginam cum ar suna. Am fost extrem de bucuros când ne-a confirmat că îi place ideea și că o să colaborăm, dar cel mai emoționat am fost la filmare”, povestește Cornel Ilie.

„Am văzut un om foarte fragil, din punct de vedere fizic, dar foarte puternic spiritual, cu aceeași privire care aduce liniște în jurul său și care are aceeași pasiune de pe scenă, așa cum îl știam eu când mergeam să-l văd jucând.

După ce s-a terminat filmarea, tot nu-mi venea să cred că Radu Beligan a dat voce unui text scris de mine. Și acum mă trec toți fiorii de bucurie când mă gândesc la acea zi și la liniștea care s-a așternut în Sala Polivalentă când a început concertul cu acest moment…”, a completat solistul trupei VUNK, din culisele colaborării sale cu unul dintre cei mai mari actori români din toate timpurile.

Concertul VUNK a revoluționat conceptul de show românesc cu ideea de îmbinare a tehnologiei cu muzica rock: fiecare dintre spectatori a primit brățări cu leduri, a căror lumină a fost sincronizată pe muzică prin radiofrecvență. Invitate speciale au fost  Loredana, Andra, Alexandra Usurelu și Mirabela Dauer. #Asasishow a doborât recordul românesc de spectatori pentru un concert indoor al unei trupe autohtone.

VUNK va continua să posteze pe canalul său de youtube cele mai emoționante secvențe, printre ele numărându-se și o cerere în căsătorie din partea unui spectator, către iubita sa.

Puteți vedea mesajul domnului Radu Beligan, împreună cu prima piesă din concert accesând link-ul de mai jos

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns