HomeLIFE STYLECornel Pasat este caştigătorul concursului "Rătaciţi in Panama"? Emisiunea a debutat in această seară la Kanal D

Cornel Pasat este caştigătorul concursului "Rătaciţi in Panama"? Emisiunea a debutat in această seară la Kanal D

Barfele circula cu repeziciune , Cornel Pasat a castigat show-ul Rataciti in Panama difuzat la Kanal D. Multi au ramas suprinsi de aceasta veste si de reusita stripperului.

Cornel Pasat se lauda prietenilor ca este marele castigator al celui mai greu si mai periculos concurs initiat vreodata in Romani.
Potrivit Cancan, stripperul, care a petrecut mai bine de o luna in jungla panameza, a reusit sa-si duca misiunea la bun sfarsit. Alaturi de Pasat au luptat pentru aceiasi bani Ramona Gabor, CRBL, Silvia (De la Vegas), Ionut Atodiresei si Jasmine, dansatoarea din buric, eliminati rand pe rand din competitie.

Cei sase au indurat conditii inumane si s-au supus unor riscuri nebanuite trecand prin probele de pe Insula Condamnatilor si Insula Sperantei pentru a ajunge pe Insula Paradisului. In urma cu o saptamana, dupa un drum de 38 de ore, Pasat, Silvia si Atodiresei s-au intors in tara storsi de puteri dupa aventura vietii lor.

Show-ul Rataciti in Panama va fi difuzat de Kanal D, incepand de azi, de la ora 22.00. Marea finala insa va avea loc abia in decembrie, cand va fi ales prin vot public castigatorul.

Cei 18 concurenti ai show-ului ” Rataciti in Panama ”  – au inceput lupta pentru premiul cel mare pus in joc: 50.000 de euro.
Pentru aceasta productie impresionanta lucreaza o echipa de columbieni si romani ce insumeaza peste 150 de persoane. Zilele trecute, Andrei Gheorghe i-a asteptat pe concurenti pe aeroportul Bocas del Toro.

Dupa mai bine de 15 ore de zbor, concurentii au ajuns cu bine in Panama, unde au fost luati in primite de camerele de filmat. Practic, primul “Motor” al show-ului “Rataciti in Panama” s-a dat chiar pe aeroportul Bocas del Toro.

La sosire, Andrei Gheorghe (prezentatorul show-ului) le-a spus concurentilor ce ii asteapta: “Aventura care va asteapta o sa fie una dintre cele mai dure prin care ati trecut, dar, in acelasi timp, o sa fie una si extrem de interesanta, o experienta pe care va asigur ca nu o veti uita niciodata”. Pentru concurs, cei 18 concurenti nu au voie sa aiba la ei decat: un tricou, o pereche de pantaloni, o pereche de incaltaminte si lenjeria intima.

Producţia a fost realizată de casa de producţie Paprika TV în colaborare cu casa de producţie BE TV din Columbia, producătorul formatului original “Desafio”, difuzat cu succes de peste 5 ani de televiziunea Caracol TV din Columbia. La realizarea proiectului a fost prezentă pe platourile de filmare o echipă de 250 de membri, dintre care peste 120 de columbieni, 10 români şi restul din Panama, Mexic sau Argentina. Toată echipa de producţie a staţionat timp de şase săptămâni în Insula Colon din arhipelagul panamez Bocas de Toro din Marea Caraibelor.

S-a filmat în fiecare zi cu minim 6 camere, însă în mod curent se filma cu 12 camere fixe, o macara şi trei-patru camere mobile. În plus au existat filmări subacvatice, filmări din elicopter sau filmări pe timp de noapte. S-a filmat în regim de zi-lumină. Concurenţii erau filmaţi aproape 24 de ore din 24, iar pe platoul de filmare se lucra în medie 8-10 ore pe zi, pentru că în fiecare zi trebuia construit un nou platou, un nou joc pentru ziua respectivă de filmare.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns