HomeLIFE STYLECosmin Cernat va prezenta emisiune-concurs la Kanal D

Cosmin Cernat va prezenta emisiune-concurs la Kanal D

Dupa o pauza de 3 ani, timp in care a fost director al departamentului sport de la Kanal D, Cosmin Cernat se intoarce la divertisment si va prezenta emisiunea-concurs intitulata „Spune-mi pretul”, care va rula din 28 septembrie, in fiecare seara, de luni pana vineri.
CosminCernat
La „Spune-mi pretul”, oamenii obisnuiti vor putea castiga premii variate (de la aparatura electrocasnica si pana la automobile), doar daca vor ghici valoarea premiilor de-a lungul mai multor probe.
Prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat , spune ca revine cu placere in zona divertismentului: „Ma bucur ca revenirea mea in lumea divertismentului se face o data cu aceasta emisiune care nu face rabat de la calitate, un format de succes de peste 50 de ani in SUA, care sunt sigur ca se va evidentia pe piata media din Romania ca o emisiune de divertisment in adevratul sens al cuvantului”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns