HomeLIFE STYLECosmina Pasarin ar vrea la ''Intalniri DP2'', dar si la turci…

Cosmina Pasarin ar vrea la ''Intalniri DP2'', dar si la turci…

Vrea cu orice pret sa prezinte o emisiune de televiziune. Dar nu e decisa inca ce post tv sa aleaga. Bruneta a primit oferte si de la TVR si de la Kanal D.

„M-aş duce şi la TVR, şi la Kanal D”.

Ar vrea sa-i ocupe locul Aline Sorescu la TVR 2.

Cu toate că reprezentanţii Televiziunii Române se feresc să ofere un răspuns oficial, zvonurile din interiorul postului dau ca sigură preluarea emisiunii „Întâlnire DP2” de către Cosmina. „Nu am primit încă răspunsul. E o ipoteză, nu e nimic sigur”, ne-a spus vedeta.

La TVR ar avea siguranta ca nu trebuie sa faca audienta, la Kanal D, nu !

În acelaşi timp, şi postul turcesc o curtează pe brunetă. Momentan, vedeta aşteaptă OK-ul din partea Televiziunii Române, pentru a analiza care este propunerea care o avantajează cel mai mult. „Îmi doresc să prezint o emisiune. Aştept răspunsul, apoi voi analiza şi voi hotărî ce e mai bine pentru mine. Ambele formate mi se potrivesc. Dacă ar fi după mine, m-aş duce şi la TVR, şi la Kanal D”, a declarat Cosmina Păsărin pentru Ziarul Ring

„Am răbdare, nu sunt stresată. Am fost cuminte, m-am prezentat la probe, am fost pregătită. Acum tot ce-mi rămâne e să aştept.” a spus Cosmina Păsărin.[starrating template_id=4 category=17 min_votes=1]

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns