HomeALL MEDIACosmina Păsărin şi Dalia Octavia Puşcă impart emisiunea ”Întâlniri pe 2”

Cosmina Păsărin şi Dalia Octavia Puşcă impart emisiunea ”Întâlniri pe 2”

Dupa ce Alina Sorescu a fost data afara de la TVR pentru „tradare”, producatorii de la TVR 2 au gasit in final solutia : Cosmina Pasarin si Dalia Octavia Pusca .

După căutări, castinguri şi preselecţii, surse din TVR au dezvăluit că a fost alese succesoarele Alinei Sorescu la „Întâlnire pe 2” . Este vorba despre două nume deja cunoscute pe micul ecran: Comina Păsărin şi Dalia Octavia Puşcă. Ele vor prezenta emisiunea de divertisment începând cu 1 martie, informeaza evz.ro

Dacă numele Cosminei Păsărin se vehiculează de mai mult timp pe culoarele televiziunii din Pangrati, cel al Daliei Octavia Puşcă este o surpriză. Fosta prezentatoare a ştirilor de la Realitatea TV se află la a doua colaborare cu televiziunea naţională.

„Sunt mai mult decât încântată să mă întorc la Televiziunea Română şi, mai mult, să prezint o emisiune de divertisment, dat fiind faptul că la baza pregătirii mele stau studiile de actorie. Fiind o fire creativă cred că aceasta ipostază mă evidenţiază cel mai bine. E drept că experienţa de 4 ani de a prezenta ştirile a contribuit din plin la evoluţia mea, făcându-mă să-mi doresc să fiu permanent la curent cu tot ce se întâmplă.

Acum, însă, pot spune că revin la prima mea dragoste, aici incluzând atât TVR-ul, unde am debutat, cât şi emisiunile de divertisment”, ne-a spus Dalia. 


Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments

Lasă un răspuns