HomeALL MEDIACourtney Love regreta ca nu a reusit sa se sinucida la inceputul lunii

Courtney Love regreta ca nu a reusit sa se sinucida la inceputul lunii

Courtney Love a incercat sa se sinucida in aceeasi luna in care s-a sinucis si sotul ei, Kurt Cobain. Inca nu se stie din ce motiv celebritatile de la Hollywood se simt atat de nefericite si aleg sa se sinucida, desi au langa ei oameni care ii iubesc si ii aprecieaza cu adevarat.

Dupa ce a plans moartea sotului sau, Kurt Cobain, care s-a sinucis tragandu-si un glont in cap, actrita si cantareata Courtney Love a marturisit ca la inceputul acestei luni a fost doar la un pas sa isi curme si ea viata.

„Sunt nefericita din toate punctele de vedere. Nimic nu-mi mai face placere si nu mai am chef de viata, ba chiar imi doresc sa-mi inchei socotelile cu ea”, s-a plans Country intr-un interviu acordat recent.

Acesta este motivul pentru care vaduva in varsta de 45 de ani a vrut sa se arunce de la etajul unui hotel: „Am vrut sa ma arunc de la fereastra. Eram singura intr-o camera de hotel din Los Angeles, la un etaj superior. Treceam printr-o puternica stare de depresie si, brusc, mi-am dat seama ca nu am motive sa traiesc. Am deschis geamul si am vrut sa ma arunc de acolo. N-am avut insa curajul sa-mi duc planul la bun sfarsit, dar habar n-am de ce. Stiu sigur, totusi, ca imi pare rau ca nu am facut-o”.

In continuare, Courtney Love a povestit despre oamenii din jurul ei si despre faptul ca se considera un nimeni.

Viata mea este haotica, oamenii din jurul meu m-au deceptionat si, in plus, eu insami nu dau doi bani pe mine. Cum ar putea ceilalti sa ma aprecieze, cand eu sunt autodestructiva? Ma urasc mai mult decat ma poate detesta oricine altcineva si sunt sigura ca lucrurile ar merge mult mai bine daca eu n-as mai fi. Cred ca am nevoie disperata de cineva care sa ma protejeze de mine insami”, a adaugat Courtney.


Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns